Monday, December 8, 2014

Mobila Bucatarie Crem

Gatitul poate sa devina foarte usor o experienta frustranta intr-o bucatarie. Ca alternativa la daramarea unui perete si extinderea incaperii, exista o serie de trucuri simple prin care poti profita la maximum de spatiul bucatariei tale mici. O bucatarie mica implica o analiza a spatiului de care dispui pentru a adapta mobila si trebuie sa te intrebi daca toate obiectele sunt plasate in locurile potrivite? 


Ti s-a intamplat ca atunci cand gatesti sa te chinui sa ajungi la instrumentele de care ai nevoie? Probabil ca poti rearanja ceea ce ai in dulapioare si sertare intr-un mod mai practic. Farfuriile si vasele de gatit vor putea fi organizate mai usor intr-o mobila de bucatarie pe comanda.

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Crem lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb, , manere argintii lucioase, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent de 60 mm , plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. 

 Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.

Mobila Bucatarie Maro Alb

Iti place sa gatesti si vrei o bucatarie noua? Nimic mai simplu. Iti oferim mobila la comanda de calitate superioara la preturi imbatabile. Trebuie sa vii cu o schita sau sa ne spui ce iti doresti. Noi vom transforma ideile tale in realitate.  Nimic nu este imposibil pentru noi.


 Echipa Yulmob se va ocupa de la inceputul lucrarii pana la sfarsitul lucrarii de toate aspectele si problemele aparute. Tu doar te vei bucura de noul mobilier de bucatarie impreuna cu familia si cu prietenii. Avantajele mobilierului la comanda este ca din start vei putea sa desemnezi locurile in care vrei sa depozitezi ceva sau unde e localizat locul de gatit.



Nu uita de electrocasnicele incorporabile. Vei putea alege din electrocasnicele oferite de partenerii nostri. Acestea se vor integra perfect in noua bucatarie si nu vor ocupa asa mult spatiu ca cele clasice.



Mobila Bucatarie Negru

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Negru lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb manere nichel lucios, blat de bucatarie termorezistent de 60 mm, canturi ABS, plinta pentru blat. Plinta si canturile ABS sunt accesorii indispensabile intr-o bucatarie deoarece au rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului expuse lovirii sau umiditatii si totodata contribuie la estetica de ansamblu a mobilei de bucatarie, picioare din plastic dur.


 Pentru ca suprafetele locuintelor sunt de cele mai multe ori imperfecte este necesar sa gasim o modalitate de a alinia corpurile mobilei de bucatarie asa incat sa rezulte un ansamblu impecabil, de aceea folosim picioare din plastic dur reglabile pe care le putem acoperi la cerinta clientului cu o plinta ce este imbracata cu o folie de aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din Italia,Germania si Austria.



 La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita (pe gaz sau pe inductie) hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.



Mobila Bucatarie Orange Bordo








Mobila Bucatarie Gheata Neagra

In bucatarie se intalneste de cele mai multe ori toata familia. Pentru a lua masa, pentru a gati, pentru diverse discutii. De aceea este recomandat sa creati o mobila la comanda. O poti aseza exact unde vrei si poate fi configurata in diverse moduri. Se pot folosi electrocasnice incorporabile pentru a obtine mai mult spatiu si pentru o utilizare mai usoara a acestora.


 Cu mobila la comanda poti sa ascunzi centrala termica(ce uneori se vede urat pe perete) sau chiar si evacuarea de la hota. Totul va arata excelent cu mobilierul la comanda. Trebuie sa alegi culoarea si modelul dorit, iar noi ne vom ocupa de restul. Suna acum un designer Yulmob pentru a beneficia de asistenta gratuita si servicii de inalta calitate. Designerul Yulmob, gratuit, se va deplasa la dumneavoastra si va face toate masuratorile necesare.




Mobila Bucatarie Capucino Alb

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi sunt din MDF Vopsit Capucino lucios in partea de jos si Alb lucios de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent special pentru bucatarie, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltator sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi. 

 Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota mascata, cuptor inox, masina de spalat vase, frigider incastrabil, etc. fiind optionale.




Mobila Bucatarie Alb Rosu

La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: balamale silentioase, separator inox tacamuri. Acest sistem a fost creat dupa criterii estetice si functionale moderne,pentru acei clienti care doresc o functionalitate de inalta clasa si eleganta pana la cele mai mici detalii ale mobilierului, cos gunoi, scurgator vase.

Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota mascata, cuptor, masina de spalat vase de 600 mm, frigider incorporabil, etc. fiind optionale.




Mobila Bucatarie Bordo

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Bordo lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt realizate din Pal Alb titan, profil aluminiu cu sticla sablata, manere argintiu lucios,cant ABS, blat termorezistent de bucatarie bej, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Bordo lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt realizate din Pal Alb titan, profil aluminiu cu sticla sablata, manere argintiu lucios,cant ABS, blat termorezistent de bucatarie bej, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria.





Mobil Bucatarie Negru Lucios

O gamă de soluţii inovatoare pentru starea de spirit, o bucătărie, care răspunde cu succes la noi ritmuri ale vieţii de zi cu zi şi care satisface dorinţele pentru personalizare. O bucătărie personalizata, care are caracteristici perfecte  de conţinut şi extinde orizonturile sale în casă,creand un spatiu fara bariere in desfasurarea activitatilor in bucatarie. 

Facuta cu diferite moduri de deschidere , cu o varietate de materiale şi o gamă din cele mai recente culori mobila de bucatarie capata un aer elegant si sofisticat,dar in acelasi timp este practica.Specialistii nostri  vin in ajutorul clientului cu cele mai recente tendinte,dar si solutii care joaca rol de sprijin functional si ergonomic.

Aceasta mobila de bucatarie la comanda este dotata cu accesorii Blum.

Mobila Bucatarie Negru Lucios  este alcatuita din : Usile sunt din MDF Negru lucios infoliat in partea de jos si de sus, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din import Italia,Germania si Austria.


La aceasta mobila de bucatarie -sau folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fii : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.

Mobila Bucatarie Alb Bordo

Mobila de Bucatarie  realizata pe comanda  interpretează cerinţele utilizatorilor, ofera o compartimentare eficienta, creeaza zone cu uzabilitate maxima. O bucatarie frumoasa si eleganta ce are la baza o varietate de elemente si un design nou, creeaza un mediu incantator care face timpul petrecut in bucatarie mult mai placut. Specialistii nostri va pot oferi solutii privind o organizare  cat mai eficienta a compartimentelor de depozitare.

 Mobila de bucatarie  in L este alcatuita din : Usi din MDF vopsit alb lucios in partea de jos si MDF vopsit bordo lucios in partea de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent negru everest  special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este  imbracata  cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.


 La aceasta mobila la comanda s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, Joly silentios, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.
Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. 

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde etc. fiind optionale. 



Mobila Bucatarie Maro Alb

Eleganţă clasică sau moderna, două abordări diferite în bucătărie, acum  sunt aduse  împreună într-un stil personal nou. Din arhitectura seducatoare a stilului modern  reiese un design deosebit  al bucatariei dumneavoastra. Datorita semnelor şi simbolurilor, dar si finisajelor mobila de bucatarie capata un aer cald si primitor, astfel creandu-se un ambient placut.

 Mobila de bucatarie la comanda  in L este alcatuita din : usi  din MDF vopsit alb lucios in partea de sus si MDF vopsit Maro lucios in partea de jos si cei doi soldati,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent Alb mat special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu.
Accesoriile  pentru mobila la comanda provin din  import Italia, Germania si Austria.
La aceasta mobila s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider  incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde etc, fiind optionale.




Mobila Bucatarie Rame Inox

Mobila Bucatarie Rame Inox este alcatuita din: usi din MDF  infoliat Bordo lucios,  iar interiorul corpurilor modulare este realizat  din Pal melaminat Alb Titan, blat termorezistent de bucatarie Quartit Bej, masca centrala cu usi din MDF Bordo lucios, rame inox cu sticla vopsita alb cu sistem de ridicare Aventos HL. Indiferent de greutate si dimensiune, cu Aventos HL  frontul se deschide si se inchide usor, datorita fortelor reduse de actionare.


 Mecanismul dispune de stop variabil, permitand frontului sa stea in orice pozitie.  Datorita functiei BLUMOTIN integrate, atat  fronturile grele cat si cele usoare se inchid lin si silentios.  La aceasta bucatarie s-au folosit urmatoarele, sertare cu amortizare Blumotion, balamale silentioase, plinta de picioare inox, profil inaltator inox pentru blat, manere nichel lucios Italia, separator inox tacamuri, cos pentru gunoi inox, scurgator vase de 900 mm.


 Mobila de  bucatarie la comanda este dotata cu electrocasnice incorporabile: frigider incorporabil Indesit, plita de inox antipata incorporabila Whirlpool, cuptor de inox incorporabil  antipata Whirlpool, hota inox antipata Whirlpool, masina de spalat vase incorporabila de 600mm Whirlpool.