Saturday, March 7, 2015

Mobila Bucatarie Bordo

Inainte sa achizitionezi masa din bucatarie, trebuie sa te gandesti de doua ori, deoarece bucataria reprezinta centrul de interes al locuintei, iar masa trebuie sa indeplineasca nu numai o functie practica, dar si una sociala. Masuta perfecta pentru a completa mobila de bucatarie ( in cazul in care nu vine incorporata in mobila) este cea care asigura un loc unde prietenii stau la o poveste sau familia petrece timpul impreuna seara. 
Gasirea mesei ideale pentru bucatarie trebuie sa puna in balanta aspectele si prefetintele legate de spatiu, design si functionalitate. Peste tot se vorbeste de mobila moderna, de trenduri, de design interior, de minimalism, de eleganta, dar in ceea ce priveste amenajarile unei bucatarii pentru femeile care gatesc sunt putine informatii. Din acest motiv alegerea unui mobile de bucatarie la comanda, reprezinta o solutie ideala pentru gospodine. 

Multi producatori de mobila de bucatarie, ofera diferite solutii prin care sa rezolve cerintele atat pe partea de design, cat si pe partea de functionalitate. Mobila de bucatarie la comanda va avea sisteme de organizare ale sertarelor si dulapurilor, sisteme de franare pentru sertarele impinse in graba, electrocasnice incorporate, sisteme de iluminat, toate menite sa usureze munca persoanelor care gatesc.


 Mobila de bucatarie la comanda  este alcatuita din : Usi din Termopal Bordo, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din Pal melaminat  bordo, rama aluminiu cu sticla vopsita negru, manere scoica nichel negru lucios, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent bordo, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamalecu amortizare, liftcu amortizare Lift Kinvaro F 20,separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. 


 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.
Mobila Bucatarie Portocaliu

Peste tot se vorbeste de mobila moderna, de trenduri, de design interior, de minimalism, de eleganta, dar in ceea ce priveste amenajarile unei bucatarii pentru femeile care gatesc sunt putine informatii. Din acest motiv alegerea unei mobile de bucatarie la comanda, reprezinta o solutie ideala pentru gospodine. Multi producatori de mobila de bucatarie, ofera diferite solutii prin care sa rezolve cerintele atat pe partea de design, cat si pe partea de functionalitate. Mobila de bucatarie la comanda va avea sisteme de organizare ale sertarelor si dulapurilor, sisteme de franare pentru sertarele impinse in graba, electrocasnice incorporate, sisteme de iluminat, toate menite sa usureze munca persoanelor care gatesc.


Mobila de bucatarie la comanda  este alcatuita din : Usi din Termopal Portocaliu, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din Pal melaminat Vanilie, manere scoica argintiu satinat canturi ABS, blat termorezistent vanilie,  plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.  Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau. 


Mobila Bucatarie Bej

Simplitate, forme mai putin complicate, componente naturale… Stilul modern in care poti opta sa iti decorezi bucataria pune accentul pe legatura cu elementele naturii: pamantul, plantele, pietrele si lemnul. Stilul modern  este potrivit in special pentru bucatarie, acesta fiind centrul traditional al unei locuinte, centru ce a fost mai tarziu inlocuit de sufragerie; membrii unei familii se strang mai adeseori in fata televizorului acum, decat in spatiul intim al bucatariei. Spatiul decorat modern este mai primitor, mai confortabil si adauga o nota de intimitate de familiaritate unei incaperi, in cazul de fata unei bucatarii.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din Termopal Bej,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Platina, rama aluminiu cu sticla sablata, manere scoica satinat, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent  aluminiu, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.


 Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.