Wednesday, April 1, 2015

Mobila Bar Piscina Monaco

Acest tip de mobilier are un rol foarte important atat estetic cat si din punct de vedere functional. Rolul principal al unui Bar este acela de a prezenta clientilor intr-un mod ordonat marfa detinuta indiferent de natura sa.

 Pe langa aspectul de ansamblu care primeaza,functionabilitatea si compartimentarea deasemenea trebuie luata in calcul deoarece cu cat este mai practic gandita cu atat este mai usor de depozitat in raft(exterior/interior). Datorita faptului ca aceasta zona deschisa prezinta umiditate,materialul din care este realizat intreg complexul trebuie sa prezinte rezistenta in timp.


 Mobilierul este realizat din Pal cu Fete din MDF culoare Nuc Dijon Mat cu Vitrina cu polite din sticla transparenta.Blatul este din F148ST82-nuanta Maro Valentino.






Mobila sala de conferinta

Alegerea tipului potrivit de mobilier este un lucru foarte important, atat pentru confortul tau, cat si pentru stilul de amenajare al incaperii. Trebuie sa existe un echilibru intre confort si stil. In ceea ce priveste mobilierul de birou, noi iti venim in ajutor, realizand piese de mobilier care sunt atat in tendinte, cat si ergonomice.


 Acestea sunt realizate in asa fel incat sa contribuie diminuarii nivelului de oboseala. A existat o vreme, cand se sacrifica confortul in favoarea stilului si invers, insa acum nu mai este cazul pentru asa ceva. Alegerea tipului potrivit de mobilier este un lucru foarte important, atat pentru confortul tau, cat si pentru stilul de amenajare al incaperii. 


 Trebuie sa existe un echilibru intre confort si stil. Nu este chiar atat de complicat sa-ti amenajezi un spatiu de lucru comod mai ales daca alegi cu grija mobilierul de birou care ti se potriveste cel mai bine. Noi va putem oferi servicii de proiectare profesioniste, design personalizat si consultanta in amenajare pentru spatii de birouri si putem realiza mobilierul de birou in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra.








Mobila Tineret Pal Lila Roz

In camerele pentru copii si tineret, culorile trebuie sa fie bine alese, incat asocierea acestora sa fie stimulatoare si calda, avand o actiune vitalizanta. Astfel, culoarea rosie este definita de psihologi ca fiind excitanta, iritanta si exploziva. Nuantele inchise de rosu sunt mai “triste” iar cele deschise sunt mai “autoritare si imperative”. Culoarea portocaliu este mai “intima”, activa si vitalizanta iar culoarea galbena este mai stralucitoare, invioratore si optimista, dand sentimentul de comunicare. Aceste culori sunt indicate pentru amenajarea cemerelor de copii si tineret, dar trebuie gasita o combinatie buna a acestora, evitandu-se prezenta mare a unei anumite culori, deoarece creaza o senzatie suparatoare. Indiferent de situatie, in camerele de copii si tineret, culorile trebuie sa contribuie la inveselirea ambiantei. Designerii Yulmob pot realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Nu ezita sa contactezi un designer Yulmob.


Mobila Tineret Pal Vanilie Albastru

Mobila Copii Vanilie Albastru pentru ca iti doresti ca designul camerei de tineret sa te tina cativa ani, gandeste pe termen lung. Incearca sa alegi culori, un design si chiar o tema atat de placul unui preadolescent, precum si pe placul unui adolescent. Chiar daca ii place un anumit film sau personaj, nu e o idee prea buna sa realizezi o camera inspirata dintr-o pasiune trecatoare. Ideile tale impreuna cu cele ale unui designer Yulmob vor  duce la un design placut pentru orice varsta, chiar si pentru cei mai pretentiosi.


Mobila Tineret Pal Lila Vanilie

Mobila Copii Lila Vanilie, copiii nu sunt prea ordonati din fire, asa ca opteaza pentru mobilier cu spatii de depozitare. Dulapurile sau comoda pentru televizor sunt perfectpentru ca iti ofera destul spatiu de depozitare si poti pastra filmele, CD-urile, jocurile video sau jucariile in ordine. Cauta mai multe cufere intr-o varietate de stiluri si finisaje.

Alege stilul si marimea potrivita pentru camera copilului tau. Opteaza pentru varietate. Odata ce copiii cresc, va trebui sa faci mici modificari. Opteaza pentru piese versatile care sa poata fi folosite in contexte diferite, in functie de nevoi. Chiar daca alegi ceva care sa se potriveasca cu nevoile tale actuale, nu uita ca aceste obiecte pot fi folosite in mai multe circumstante si pot fi reorganizate.