Thursday, November 27, 2014

Mobila Bucatarie Rosu si Alb


Mobila Bucatarie Rosu Alb este alcatuita din : Usi din MDF rosu lucios infoliat in partea de jos si MDF alb lucios infoliat in partea de sus, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat special conceput pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria.


 La aceasta mobila s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.

Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.




Mobila Bucatarie Alba cu Usi profil fara maner

Bucataria din MDF vopsit alb lucios prezentata in imaginile anterioare este alcatuita din corpuri superioare suspendate ce permit o organizare cat mai eficienta si in acelasi timp ofera si spatii generoase de pastrare a diverselor lucruri.

Usile corpurilor suspendate sunt dotate cu sisteme moderne de inchidere si deschidere, marca Blum. In partea superioara a bucatariei avem un dulap suspendat pe colt la 45 grade cu balamale cu inchidere cu amortizare, corpuri suspendate echipate cu sisteme de ridicare a usilor Aventos HF, hota telescopica  incorporabila tip sertar Ciak. 



 Partea inferioara a bucatariei este alcatuita din corpuri cu fronturi din MDF vopsit alb lucios RAL 9003, cu blat de lucru termorezizstent ou de rata. La aceasta bucatarie realizata  la comanda clasicile manere au fost inlocuite cu profile maner aluminiu.


Partea de jos a bucatariei este alcatuita din sertare si usi cu balamale cu sisteme de inchidere silentioasa.  Electrocasnicile acestei bucatarii sunt incorporabile pastrand linia bine definta a bucatariei.