Saturday, March 14, 2015

Mobila Dormitor Sfera

Ne petrecem timp in dormitor si este usor de inteles de ce este foarte important ca sa fie perfect amenajat din toate punctele de vedere.Inainte sa amenajezi si sa alegi mobilierul trebuie tinut cont de anumie aspecte. De exemplu orientarea ideala a dormitorului este cu geamurile spre Est-Nord- Est. Alegerea bineinteles depinde si de personalitatea fiecaruia.


 Simplitatea designului reduce din costurile mobilierului.Se poate opta cu ajutorul designerului Yulmob si in functie de bugetul clientului  sau gusturile mai mult sau mai putin comune pentru alte tipuri de materiale si culori. Mobila de tip dressing este alcatuita dintr-un corp individual realizat din PAL cu 2 Usi Culisante cu rama Aluminiu si 2 soldati din Pal Negru.





Mobila Dulap Mansarda

In fiecare dormitor spatios ar trebui sa existe un dressing. Mobila de dormitor poate incorpora un astfel de compartiment sau poate fi o camera speciala. Pentru zona de dressing putem opta pentru dulapuri si oglinzi. Texturile si materialele naturale vor incalzi intotdeauna decorul unui dormitor. Asternuturi de pat din bumbac, matase sau in vor da un aspect confortabil patului din dormitor si se vor dovedi a fi si foarte placute la atingere. O nota intima o vor da si pernutele decorative, cuverturile si esarfele pentru pat.


 Acelasi lucru este valabil si pentru restul accesoriilor textile pe care le puteti folosi pentru a decora in dormitor. Perdelele, draperiile si covoarele pufoase se vor dovedi o alegere inspirata pentru a contura un decor primitor in dormitorul dumneavoastra. Puteti opta pentru a va pune piesele de colectie in mobila de dormitor pentru a da o nota personala dormitorului. In legatura cu paleta cromotica si materialele pe care puteti sa le folositi in dormitor, trebuie sa evitati finisaje reci si materiale precum metalul, sticla si placile ceramice. Acoperiti podeaua cu parchet din lemn sau, eventual, laminat ce imita esentele naturale, sau chiar cu dusumea pentru un aspect cat mai apropiat de natura.




Mobila Dormitor Crem

Mobilierul pentru dormitor are ca drept tinta creearea unui ansamblu placut si linistitor care sa contribuie unei atmosfere relaxante si intime.Foarte important este functionabilitatea unui astfel de ansamblu de corpuri de mobilier si anume sa ofere suficient spatiu de depozitare dar fara a limita libertatea de miscare sau accesul la anumite compartimente sau obiecte existente. In concluzie pentru a satisface nevoile clientilor cat mai perfect echipa Yulmob va sta la dispozitie cu idei noi perfect pentru a le pune in practica in caminul dumneavoastra.

 Mobila de dormitor este alcatuita din Dressing din Pal  in doua Usi cu Profil DurAluminiu compartimentat in ambele parti cu Pat tapitat in Piele Ecologica Crem si Somiera rabatabila plus doua noptiere din Pal Stejar Crem 500 mm cu fund si tavan dublat cu pal de 38 mm si sertare  silentioase BLUM.





Mobila Dressing Usi Sticla Vopsita

Dormitorul – spatiul intimitatii si relaxarii noastre, locul unde evadam din cotidian. Ca orice spatiu din casa ta, dormitorul necesita o atentie deosebita. Dormitorul este locul in care dormim, dar, in egala masura si locul in care ne pastram o parte din haine.  


 Atunci cand dimensiunile dormitorului sunt generoase, problema depozitarii hainelor se poate rezolva cu ajutorul unui dressing. Acesta poate fi stilizat in orice mod, pentru a arata cat mai bine in dormitor. In aceste cazuri specialistii Yulmob va vor sta la dispozitie pentru o compartimentare cat mai eficienta a acestora.





Mobila Dormitor MDF Alb

Mobila de dormitor cel mai sigur poate fi la granita dintre cele doua stiluri atat din punct de vedere estetic dar si functional. Conceptul de pat pe centru incadrat de corpuri de mobilier cu rol de depozitare dar si de expunere aminteste de anii 80-90 ai secolului trecut. In acelasi timp,elementele folosite in intreg conceptul de fata -patul de pilda modern prin excelenta precum si finisajele  sau texturile folosite apartin in totalitate stilului contemporan. 


 Rezultatul final este o piesa completa si unitara care imbina excelent cele doua tipuri de caracteristici. Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare realizate din MDF de culoare Alb Fibros cu tip de frezare A71P cu pat incoporat cu somiera rabatabila.