Tuesday, December 2, 2014

Mobila Bucatarie Bleo Alb

Mobila Bucatarie Bleo Alb este o Mobila de bucatarie  la comanda si este alcatuita din : Usi din MDF Vopsit Bleo lucios si Alb lucios,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb Titan, manere Italia lucioase, canturi ABS, blat termorazistent Alb Mat, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu.

Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.



 La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.

Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. 

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota inox, cuptor inox, masina de spalat vase de 600 mm, frigider  incorporabil, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.




Mobila Bucatarie Moderna Violet

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Violet lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminatAlb,  manere argintii lucioase, canturi ABS, blat din Granit alb Galaxy, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic imbracata cu o folie din aluminiu.

Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria.

La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20.

Usile de mobilier care se deschid in sus sunt o solutie excelenta intr-o bucatarie moderna, oricat de mare sau de mica ar fi aceasta. 


 In comparatie cu usile care se deschid in lateral, usile care se deschid in plan vertical ofera mai multa siguranta in utilizare (de exemplu, elimina riscul de a va lovi de ele daca le-ati uitat deschise) si se potrivesc mai bine exigentelor estetice moderne. separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding ,cuptor cu microunde, sau altele fiind optionale.


Mobila Bucatarie Neagra- Mdf Vopsit

Bucataria de mai sus se incadreaza tipului de bucatarie pe un singur rand. 

Mobila de bucatarie este moderna si este realizata din: fronturi MDF vopsit negru lucios in partea inferioara si rame din inox cu sticla in partea de sus blatul de lucru pus la aceasta bucatarie este alb lucios termorezistent special conceput pentru bucatarie.


 Chiuveta este din compozit negru Cubo 30 cu baterie din inox. In partea inferioara usile sunt cu balamale cu amortizare Blum, sertarele sunt cu sistem de inchidere silentioasa Blum. 

Tot in partea de jos a bucatariei se afla si un corp pe colt cu polita mobila.


 Usile din partea superioara sunt accesorizate cu sisteme Blum, Lift Aventos HK, ce asigura o deschidere usoara si o inchidere lina si fara zgomot, cu amortizare.




Mobila Bucatarie Verde Alb Lucios

Mobila de bucatarie pe comanda este alcatuita din fronturi din MDF infoliat verde lucios in partea de jos, iar in partea de sus MDF alb lucios, blatul de lucru este alb lucios, termorezisent special creat pentru bucatarie.

Ca si accesorii, aceasta bucatarie este echipata cu urmatoarele:scurgator vase inox cu tavita din plastic, manere scoica negru, plinta pentru mascarea picioarelor, cant ABS, sisteme pentru sertare, sisteme pentru usi. PLinta, cantul si inaltatorul pentru blat sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie.

Acestea au rolul de a proteja diferite parti ale mobilei, intrucat acestea sunt expuse in permanenta lovirii sau umiditatii excesive. 

Sertarele sunt echipate cu sisteme de amortizare marca Blum, iar in partea de regasim usi cu sisteme de inchidere si deschidere Lift cu amortizare Aventos HF.


Bucataria este echipata cu electrocasnice incorporabile marca Electrolux, plita pe gaz, cuptor electric, hota telescopica si chiuveta cu baterie din inox. 







Mobila Bucatarie Gri Deschis

Acest mobiler de bucatarie realizat pe comanda este alcatuit din: fronturi din MDF vopsit gri deschis lucios in partea inferioara si alb lucios in partea superioara, blat de lucru 5523 RS Tassili, special creat pentru bucatarie, profil inaltator blat si plinta pentru picioare.

Aceste accesorii sunt indispensabile intr-o bucatarie, avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului. 

S-au folosit sertare si balamale cu sisteme de amortizare Blum.

Dezvoltarea acestor sisteme noi de sertare si balamale tine cont de cerintele consumatorului modern.

Daca pana nu demult se punea accentul doar pe functionalitate , acum se tine cont si de aspectele legate de confort si desgin. Bucataria este dotata cu electrocasnice incorporabile din inox TEKA.

 
Pe parcursul celor 9 ani de activitate pe piata din Romania, firma YULMOB si-a consolidat pozitia de producator de mobilier la comanda de calitate. In continuare, ne dezvoltam portofoliul cu lucrari si produse din ce in ce mai inovatoare si imbunatatim calitatea serviciilor, in concordanta cu nevoile specifice fiecaruia dintre dumneavoastra.



Prin intermediul  firmei noastre specializata in mobilier la comanda ve-ti gasi cu siguranta toate solutiile pentru a realiza un mobilier de calitate, frumos si practic.


Apeland la serviciile noastre cu siguranta nu va vom dezamagi. Va vom pune la dispozitie o gama variata de produse cum a fi­: accesorii pentru mobilier, feronerie, fronturi  MDF in 2000 de nuante etc, toate selectionate si recomandate dupa criterii de calitate, consultanta permanenta, dar nu in ultimul rand servicii profesionale. 



 Expunerea continua la informatii cu privire la tendintele in design interior, au schimbat total modalitatea de percepere si obiceiurile de cumparare ale consumatorului roman. In ziua de astazi, expresia mobilier de calitate, include in proportii aproape egale, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de vedere functional si calitatea finisarii.

Design-ul si ergonomia trebuie sa functioneze sinergetic pentru a satisface in accelasi timp atat cerintele estetice, cat si pe cele de confort in utilizare.


Mobila Bucatarie Bordo - Mdf Lucios

In ultimul timp bucatariile joaca un rol foarte important, nu mai sunt folosite doar pentru gatit si pentru a manca,  ci sunt utilizate si pentru adunarile sociale.

Din aceasta cauza, planificarea bucatarie cu privire la aspect si ergonomie sunt luate serios in considerare de catre designerii nostri de specialitate cu o înaltă calificare.

Atunci când vine vorba de crearea unei bucatarii la comanda designerii nostri avand peste 12 ani de experienta in proiectarea, asamblarea si montarea bucatariilor  au ca scop crearea unei bucatarii la cel mai inalt nivel si cum calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeuna rezultatul unei bucatarii de vis si ne propunem, ca orice lucrare pe care o executam, calitatea sa fie principalul nostru obiectiv.

Designul de bucătărie  ar trebui să fie unul care creează un mediu de lucru, care să ia în considerare mişcările exacte ale persoanei aflate in  bucătărie.

  Zone separate pentru vase grele pot fi atribuite în sertare cu  dimensiuni adecvate pentru aparate mici ce  pot fi proiectate în consecinţă.

Zonele potrivite şi adecvate de depozitare vă ajută să păstraţi mai organizata bucătăria. Incercati combinaţii de materiale diferite.

Combinaţia de suprafeţe din lemn, otel de sticla, aluminiu sau oţel inoxidabil şi cadre este foarte recomandata pentru decorarea bucatariei.  

 Blatul de lucru este un element mult mai supus la uzură şi acesta este motivul pentru care trebuie să fie deosebit de rezistent.

Alegeţi în condiţii de siguranţă, igienă şi de încredere mese de lucru, cu margini rotunjite.  Îmbogăţiţi-vă bucătăria cu accesorii utile care va vor usura munca.

Alegeţi dintr-o gamă largă de coşuri de deşeuri selectate (ideal pentru reciclare), colţ de bază cărucioare şi carusele, suporturi pentru sticle de vin, accesorii pentru tacâmuri şi veselă, rafturi metalice pentru unităţile de bază şi de perete, trageţi afară prize electrice şi scoateţi tăvile şi rafturi.