Thursday, February 27, 2014

Mobila Bucatarie Showroom Yulmob - Mdf Vopsit

Mobila de bucatarie este realizata din fronturi vopsite albastru lucios in partea de jos si alb lucios in partea de sus, iar interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan.


Blatul de lucru alb lucios este un blat termorezistent special creat pentru bucatarie.  
Bucatarie este echipata cu urmatoarele, in functie de preferintele clientului, acestea fiind optionale. 
Profil inaltator blat, plinta din aluminiu pentru mascarea piciorelor bucatariei, scurgator vase,  sertare cu amortizare Blum, balamale cu inchidere silentioasa Blum, joly Blum pentru corp de 300mm cu suport mirodenii cu tavite din inox, corpuri suspendate cu sistem de ridicare a usilor Aventos HF Blum.




 Acest sistem este ideal pentru dulapuri superioare mai inalte, deoarece manerul ramane usor accesibil in orice pozitie. 






Cu Aventos HF se pot realiza si corpuri la care cele doua fronturi au inaltimi inegale.


Ca  si electrocasnice s-a optat pentru cele din gama BOSCH. Hota de perete DWK06G660 din sticla neagra si inox cu design inclinat, plita pe gaz din sticla neagra de 700mm PPQ716B21E, cuptor electric si cuptor cu microunde incorporabile, chiuveta din sticla neagra si inox Expression Lux 2B 86. 

Bucatariile noastre sunt lucrate profesional avand colturile si liniile prefect imbinate din MDF vopsit.

MDF-ul vopsit prezinta o gama larga de nuante, mai exact 2000 de  nuante si culori.Bucatariile noastre prezinta sisteme de compartimentare aparte pentru a va creea dumneavoastra cele mai bune conditii de stocare si depozitare organizata. 


Vizitand showroom-ul nostru aveti posibilatatea de a va proiecta o bucatarie exact pe gustul dumneavoasta. Veniti cu idei, noi venim cu solutii.  Bucataria este locul in iti vei petrece o mare parte a timpului de aceea trebuie amenajata si conceputa in asa fel incat sa va simtiti cat mai relaxat avand toate la indemana.







Mobila Bucatarie Showroom Yulmob- Mdf Infoliat Lucios

Mobilier de bucatarie realizat din fronturi MDF infoliat  lucios Gheata Alba in partea de sus si Gheata Neagra in partea de jos. Interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan.

Mobilierul are cant ABS si pe spate. Blatul este alb lucios, este termorezistent creat special pentru bucatarii. 

La aceasta bucatarie realizata pe comanda s-au pus accesorii ca plinta antistrop, plinta pentru picioare, scurgator vase, manere cromate de 300m, sertare cu amortizare Nova Pro Grass special compartimentate pentru depozitarea borcanelor, sertar Nova Pro dotat cu suport din inox pentru tacamuri, sisteme Lift Kinvaro F 20 pentru corpuri suspendate de 900*720mm. 







Bucatarie Showroom Yulmob


Mobila de bucatarie realizata pe comanda este alcatuita din: fronturi cu rame aluminiu vopsite negru mat si sticla verde cu folie securizata pe spate, interiorul  si lateralele mobilierului sunt realizate din pal alb titan, blatul de lucru  este negru  cu sclipici.




Sertar Grass cu tavita din plastic pentru tacamuri, sertar silentios Grass tip Joly pentru corp de 600 mm, sertar Nova Pro pentru  depozitarea  borcanelor, sertar prevazut cu amortizare si spatiu depozitare provizii, sertar cu scurgator vase, Lift Kinvaro  S 35 pentru corp suspendat de 600*600 mm, corp suspendat dotat cu pistoane Grass  Suspa.


O solutie moderna , creativa, dar si estetica de amenajare a bucatariei este sistemul  Waterfall. Sistem  compus din profile  aluminiu  cu ajutorul carora se construieste o structura  inchisa cu sticla, In spatiul dintre blat si corpurile suspendate. Acest sistem inlocuieste clasica faianta si uneori are chiar si un  design mai placut. In spatele acestui sistem se pot pune benzi de iluminat cu LED-uri.








Mobila Bucatarie Verde Lamaie

Mobila de bucatarie este alcatuita din fronturi  vopsite lucios verde lamaie si alb, iar interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan.

Blatul de lucru Quartit Negru este un blat termorezistent special creat pentru bucatarie.  Bucataria  este echipata cu urmatoarele, in functie de preferintele clientului, acestea fiind optionale.
Profil inaltator blat, plinta din aluminiu pentru mascarea piciorelor bucatariei, scurgator  vase, sertare cu amortizare Blum, balamale cu inchidere silentioasa Blum.

Un sistem de amortizare performant asigura inchiderea lina, silentioasa si constanta. Indiferent de greutate sau de puterea miscarii, nimic nu trebuie sa faca zgomot sau sa zdrangane. 

Plinta, cantul pentru blat si inaltatorul de blat sunt accesorii indispensabile intr-o bucatarie, acestea avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului  predispuse  lovirii sau umiditatii  excesive, dar in acelasi timp contribuie la estetica mobilierului.

Un alt element care nu trebuie trecut cu vederea la aceasta mobila de bucatarie este peretele din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall.  Waterfall este o solutie moderna, creativa si estetica de amenajare a bucatariei.




    Electrocasnicele cu care a fost dotata acesta bucatarie sunt incorporabile si sunt marca Bosch.

    Termenul de mobilier de calitate  include in zilele noastre, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de       vedere functional, calitatea feroneriei, dar si calitatea finisajului. 

    Va asteptam in magazinele noastre pentru a va convinge de aceste lucruri si nu, numai. Mobila bucatarie la       comanda Bacau.