Monday, March 9, 2015

Mobila Bucatarie MDF Vopsit Lucios Crem

Bucatariile noastre sunt reprezentative prin jocul indraznet si generos al designului mobilei cat si prin diversele contraste cromatice. Mobila de bucatarie pe care noi ti-o vom propune iti va oferi posibilitatea de a imbina utilul (spatiile de depozitare si accesorizarea moderna) cu placutul (spatiile pentru obiecte decorative si designul modern). Va propunem o multitudine de modele, mobila de bucatarie cu structuri simple, suprafete plane, aparate functionale si spatii de depozitare practice, iar in spatele acestora materiale, accesorii si finisaje de inalta calitate. Nu ezita sa consulti un designer Yulmob.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Vopsit Crem lucios ral 1013,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Bej, manere Italia Nichelate lucioase, canturi ABS, blat termorezistent, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota inox, cuptor inox, masina de spalat rufe, frigider incorporabil, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau





Mobila Bucatarie MDF Infoliat Lucios Papaya

Bucataria a devenit in zilele noastre un spatiu foarte important. Bucataria poate fi sub forma unui open space sau o incapere inchisa. Aceasta nu numai ca reprezinta locul in care gatim si luam masa, ci imprumuta din calitatile unei camere de zi, fiind, la urma urmei, spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp. Drept urmare, bucataria trebuie sa fie primitoare si confortabila si sa imbine latura functionala cu cea estetica. Noi iti oferim posibilitatea sa achizitionezi o bucatarie la comanda, care sa devina spatiul principal al casei tale si sa imbine ambele roluri.

Avand multe cunostinte despre cele mai recente stiluri, oferte, culori, materiale in domeniu veti alege designul potrivit pentru bucatarie. Bucataria va deveni incaparea preferata din casa personalizata cu mobila la comanda! Nu ezita sa contactezi reprezentantii nostri pentru mai multe informatii!


 Mobila de bucatarie  la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Papaya lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL Alb Titan, rama aluminiu cu sticla vopsita negru cu sclipici, manere scoica negru lucios, canturi ABS, blat termorezistent Alb special pentru bucatarie, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu.Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. 



 Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.





Mobila Bucatarie Bej

Liniile ultramoderne, finisajele perfecte si calitatea deosebita a materialelor folosite fac din mobila de bucatarie pe comanda o alegere moderna, eleganta si rafinata. Finisaje multiple, dotari si compartimentari sunt realizate la comanda in functie de preferinte si necesitatile bucatariei. Dimensiunile trebuie alese cu grija pentru a nu exista erori in rezultatul final. Intotdeauna se pot evita aceste erori cu ajutorul consultantilor Yulmob.

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Bej lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, rama aluminiu cu sticla sablata manere scoica negru lucios, canturi ABS, blat negru din Granit Galaxy, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incastrabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.





Mobila Bucatarie Alb Negru

Exista multe persoane care isi aranjeaza la inceput bucataria in mare graba si apoi, ani de-a randul, nu modifica nimic, desi lucrurile nu le sunt la indemana. De ce ai astepta cativa ani? In cateva zile poti sa iti dai seama care sunt obiectele pe care le folosesti cel mai frecvent si le poti pune in locurile cele mai accesibile. O mobila de bucatarie special adaptata incaperii poate simplifica locul si il poate transforma intr-un spatiu accesibil si placut. Nu pierde timpul. Un designer Yulmob te va ajuta sa ai mobila de bucatarie mult visata in cateva zile.

 Mobila de bucatarie  la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Alb si Negru lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din Pal alb Titan, profil aluminiu cu sticla vopsita negru, manere scoica argintiu lucios, canturi ABS, blat termorezistent bej lucios, plinta pentru blat de bucatarie, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase, chiuveta si baterie din granit.  Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.



Mobila Bucatarie Bej Gri

In locul unui spatiu de lucru izolat pentru gospodine, bucataria contemporana a devenit din nou locul favorit al intregii familii. Multiplele variante de materiale si accesorii, finisajele cele mai ingenioase si creativitatea umana permit plasarea mobilei de bucatarie intr-un spatiu oricat de mic si ingust pastrand in acelasi timp si functionalitatea si impactul estetic

  Bucatariile noastre sunt reprezentative prin jocul indraznet si generos al designului mobilei cat si prin diversele contraste cromatice. Mobila de bucatarie pe care noi ti-o vom propune iti va oferi posibilitatea de a imbina utilul (spatiile de depozitare si accesorizarea moderna) cu placutul (spatiile pentru obiecte decorative si designul modern). Va propunem o multitudine de modele mobila de bucatarie cu structuri simple, suprafete plane, aparate functionale si spatii de depozitare practice, iar in spatele ecestora materiale, accesorii si finisaje de inalta calitate.


 Mobila de bucatarie  la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Termopal Bej si Gri, iar interiorul corpurilor  modulare sunt realizate din Pal melaminat Vanilie, manere scoica satinat, canturi ABS, blat din Granit   Verde, plinta apa din Granit, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la camanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.







Mobila Bucatarie Alb si Negru

Bucatariile noastre sunt reprezentative prin jocul indraznet si generos al designului mobilei cat si prin diversele contraste cromatice. Mobila de bucatarie pe care noi ti-o vom propune iti va oferi posibilitatea de a imbina utilul (spatiile de depozitare si accesorizarea moderna) cu placutul (spatiile pentru obiecte decorative si designul modern). Va propunem o multitudine de modele, mobila de bucatarie cu structuri simple, suprafete plane, aparate functionale si spatii de depozitare practice, iar in spatele acestora materiale, accesorii si finisaje de inalta calitate. Nu ezita sa consulti un designer Yulmob.

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Alb si Negru lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din Pal melaminat alb, rama aluminiu cu sticla vopsita negru cu sclipici, manere scoica negru lucios, canturi ABS, blat din Granit Galaxy, plinta apa din granit, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.



Mobila Bucatarie Bordo

Bucataria iti arata daca esti ordonat sau nu, daca esti comod, ce gusturi culinare ai, iti arata daca pentru tine este mai importanta silueta sau bucuria de a trai, daca esti gurmand, daca iti plac mancarurile rafinate sau cele traditionale. Daca te vei uita in bucataria ta vei afla toate aceste lucruri si multe altele pe langa acestea. Si pentru ca toti oamenii sunt diferiti, pentru ca nevoile si gusturile lor sunt diferite si bucatariile lor ar trebui sa fie diferite, ar trebui sa fie create intr-un mod exclusiv si sa fie adaptate cerintelor fiecarui individ. Datorita faptului ca producem doar mobila la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de bucatarie produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru bucatariile de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea.
Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Bordo lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din Pal melaminat Platina, rama aluminiu cu sticla vopsita negru, manere scoica satinat, canturi ABS, blat termorezistent, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale cu amortizare, lift silentios Lift Kinvaro F 20, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.