Wednesday, February 26, 2014

Mobila Bucatarie Black

 Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din: usi din MDF Negru Lucios infoliat, interiorul corpurilor modulare sunt realizate din Pal melaminat Alb Titan, perete din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall.


Waterfall este o solutie moderna, creativa si estetica de amenajare a bucatariei. Este compus din profile de aluminiu cu ajutorul carora se construieste o structura, inchisa cu sticla, in spatiul dintre blat si corpurile suspendate. Un mobilier de bucatarie care face din stilul minimalist cartea sa de vizita. La o bucatarie, cel mai frecvent intalnit accesoriu este manerul care aici este inlocuit cu o solutie eleganta: profil maner Gola din aluminiu vopsit negru.

Acesta se integreaza discret in front, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de un mobilier estetic si functional. Profilele sunt disponibile in doua finisaje: aluminiu si aluminiu lucios.

Profilele Gola pot fi utilizate pentru toate tipurile de corpuri: fronturi de usi, fronturi de sertare, corpuri coloana si corpuri suspendate. In acest fel, puteti pastra o imagine unitara a mobilierului, indiferent de configuratia acestuia, sistem de ridicare pentru usile de la corpurile suspendate Aventos HF si Aventos HK care sunt actionate electric, pentru o deschidere usoara, o miscare ca de plutire precum si o inchidere la fel de usoara.
Un sistem electric la deschidere extinde posibilitatile de configurare in bucatarie,deoarece cu acesta se pot deschide foarte simplu si fronturile fara maner, canturi ABS, blat termorezistent Negru Lucios, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, separator inox tacamuri, sertare cu amortizare, scurgator vase. Mobila la comanda Bacau.
Mobila Bucatarie Lila Roz

Bucataria este locul in care iti petreci o mare parte din timp. De ce sa nu iti petreci acest timp intr-un mod placut? Noi te vom ajuta sa iti mobilezi  bucataria exact pe gustul tau. 

Te asteptam cu o schita si culoarea dorita, iar noi vom face restul. Vom crea un mobilier de bucatarie atat practic cat si frumos.

Folosim materiale de cea mai buna calitate si accesorii din Italia, Austria si Romania.

De asemenea putem crea o bucatarie moderna in care trebuie doar sa atingi sertarul pentru ca acesta sa se deschida, sau chiar prin apasarea unui buton de pe telecomanda. Poti alege dintr-o gama larga de culori ce iti vor personaliza bucataria in modul dorit.


Astfel, bucataria va fi un loc primitor in care vei gati cele mai delicioase feluri de mancare pentru familie si prieteni. Contacteaza un designer Yulmob, acesta, gratuit se va deplasa la dumneavoastra si va face toate masuratorile necesare.