Monday, March 16, 2015

Mobila Dormitor Orhidee Fuchsia

Dormitorul trebuie sa te cucereasca prin aspect dar si prin functionabilitate. Stilul modern si bine proportionat beneficiaza de o serie de avantaje. Dressingul trebuie sa fie foarte spatios si bine integrat in ansamblu de aceea apeland la un designer Yulmob intreg mobilierul dumneavoastra va avea un efect spontan si practic. Cromatica regasita aici este una vibranta aceasta creeaza un joc vizual interesant per ansamblu.


Setul intreg este alcatuit din 5 piese principale. Dressingul realizat din Pal nuanta Orhidee in combinatie cu nuanta Fuchsia avand o compartimentare in 2 Usi culisante dotate cu sisteme de amortizare la inchidere BLUM. 


 Patul dispune de o parte si de cealalta de cate o noptiera suspendata pe blat prevazute cu sertare silentioase plus somiera rabatabila. Comoda cu Oglinda inramata si prevazuta cu 8 sertare din Pal nuantele Orhidee si Fuchsia completeaza intreg ansamblul. Comoda cu 4 sertare cu manere din Aluminiu intregeste tot setul alocat spatiului aferent.



Mobila Dormitor Stejar Crem

Putem spune ca exista mobila prin excelenta utila,practica si functionala.Anumite corpuri de mobilier sunt incarcate estetic rolul lor principal fiind decorativ dar desigur exista si un echilibru perfect intre cele doua aspecte la care se adauga un raport intre calitate si pret. In cazul de fata nici un astfel de detaliu nu a fost omis de catre designerul Yulmob.


  Piesele de mobilier sunt create astfel sa puncteze ambele caracteristici mentionate mai sus. Ideal pentru orice tip de mobilier este sa ofere confort si suficient spatiu de depozitare fara a incarca camera. Se creeaza un echilibru intre corpuri prin combinatia de culori,textura si materialul folosit astfel zona nu este aglomerata vizual.Dressingul este gandit la randul lui practic si detine compartimentari in ambele parti.


 Este realizat din Pal Wenghe Brun cu Usi nuanta Stejar Crem.Patul detine doua noptiere incorporabile suspendate plus somiera rabatabila. Biroul este din Pal Wenghe Brun cu 8 sertare si Oglinda inramata plus Comoda din Pal cu 4 sertare.




Dressing cu 4 usi fata spate

Se poate crea la comanda mobila de dormitor care sa multumeasca din toate punctele de vedere si cea mai pretentioasa persoana. De exemplu se poate realiza la comanda tablia pentru pat. Paravanele pliabile pot fi de asemenea folosite pentru a priva patul de privirile celor ce intra in dormitor. Ca si noptiere, va trebui sa gasim piese de mobilier pentru dormitor care sa arate bine din toate partile, eventual masute rotunde sau patrate. Dormitorul trebuie impartit in mai multe zone: zona pentru odihna, zona pentru relaxare si zona pentru imbracat.

 Pentru fiecare zona puteti cumpara mobila de dormitor speciala. Pentru zona de relaxare se poate folosi ca piese de mobila de dormitor fotolii, canapele, scaune si masute. Daca dorim sa ne obisnuim copii sa nu mai doarma in patul nostru, putem sa aducem in dormitor un pat provizoriu care poate face si el parte din mobila de dormitor. Astfel tranzitia catre dormitorul lui este mult mai usoara.




Mobila Dormitor Sakura

Incearca sa asortezi obiectele care la prima vedere nu se potrivesc. Piesele de mobilier pe care le vei obţine cel mai usor sunt cele pe care le gasesti la oferta in magazinele de mobila de dormitor. Poti gasi mobila de dormitor oriunde, dar trebuie sa alegi mobila de calitate. Este foarte probabil sa gasesti obiecte utile pe care sa le poti folosi in dormitor. Provocarea consta in armonizarea tuturor acestor piese care nu au nici o legatura. Primul pas pentru a face acest lucru este sa vopsesti toata mobila de dormitor din lemn in alb, negru, verde sau orice alta culoare iti place.


Poti desena diverse modele pe mobila de dormitor pentru a o inveseli si pentru a o face sa para tinereasca. Odata ce totul se potriveste, trebuie sa faci huse pentru mobila de dormitor tapisata. Daca stii sa cosi, problema este pe jumatate rezolvata. Daca in schimb nu poti face asta, atunci gasesti huse gata facute pentru mobila de dormitor standard la preturi diverse.




Mobila Dormitor Roz Aluminiu

Un dormitor trebuie sa fie o zona de refugiu, un spatiu relaxant, de care sa va puteti bucura in orice moment al zilei. Locul de odihna din acesta camera trebuie ales cu grija, deoarece patul reprezinta piesa principala de mobilier si locul unde toate grijile din viata de zi cu zi dispar. Puteti alege un pat incorporat in mobila de dormitor.

Dimensiunea dormitorului, cat si stilul decorativ sunt printre factorii esentiali in amenajarea unui dormitor. Indiferent de preferintele dumneavoastra, trebuie sa respectati totusi niste reguli de design interior, deoarece va ajuta sa amenajati dormitorul perfect. O mobila de dormitor la comanda va va ajuta sa folositi spatiul pe care il aveti in dormitor cu atentie. Majoritatea si-ar dori sa aiba o canapea mare, sezlonguri sau o zona completa de relaxare, insa acest lucru nu este intotdeauna fezabil intr-un dormitor mic.



Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Dormitoul este zona de relaxare unde trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare. Amenajarea zonei trebuie sa tina cont de functionabilitate si design. Daca a venit momentul in care trebuie sa iti mobilezi casa si nu stii ce sa alegi apeleaza cu incredere la un designer Yulmob pentru idei interesante si opteaza pentru mobilierul facut la comanda astfel ideile tale impreuna cu sfaturile noastre pot prinde contur mai mult ca sigur. 


 Patul din dormitor trebuie sa fie comod si estetic totodata,comoda si noptierele ajuta la ordonarea lucrurilor si la compartimentarea spatiului. Acestea la un loc trebuie sa acopere nevoile de depozitare cat sa se integreze in ansamblu locuintei cu brio.


 Mobila de dormitor este alcatuita din Pal Dublat de 36 mm cantuit Wenghe Dakar cu Pat, 2 Noptiere si 2 Comode( Comoda pe colt cu 4 sertare ) si (Comoda langa perete cu 6 sertare)pe glisiera normale. Manerele tip scoica. Tot ansamblul de corpuri este realizat la comanda pe necesitatile si gusturile clientului.