Thursday, March 5, 2015

Mobila Bucatarie MDF Vopsit Lucios Rosu Bordo Alb

Ce ne dorim cand ne gandim sa achizitionam o bucatarie? Cautam partea estetica sau utilitatea ei ? De ce sa nu avem parte de ambele dorinte intr-o singura miscare apeland la serviciile mobilierului facut la comanda de designerul Yulmob. Intelepciunea este privileiul varstei spune un proverb chinez. Cu toate acestea in cazul achizitionarii unei bucatarii nu trebuie asteptat atat de mult si ar trebui sa ne gandim inca de astazi la viitor deoarece veti utiliza noua bucatarie o perioada de cel putin 20 de ani. Odata cumparata,ea trebuie sa va indeplineasca cerintele de zi cu zi.


 In primul rand zona superioara a bucatariei este foarte bine echilibrata atat cromatic cat si practic. Sertarele sunt incapatoare si accesorizate cu sisteme de deschidere usoara si fara efort Aventos HK BLUM. Partea inferioara atrage atentia prin pozitionarea electrocasnicelor incorporabile cu cap astfel usurand mobilitatea in spatiu.


 Mobilierul de bucatarie este realizat din MDF Vopsit Lucios nuanta paletar Rosu Bordo NCSS356OY9OR si Alb Lucios cu blat termorezistent Bej deschis ce echilibreaza cromatic. Chiuveta si bateria din inox in 2 cuve Alveus este incastrata in blat la fel si plita pe gaz HotPoint Ariston. S-a reusit mascarea masinii de spalat vase de 450 mm HotPoint Ariston in partea inferioara a bucatariei astfel se pastreaza o linie continua a designului.


  Sertarele sunt accesorizate cu glisiera metalica si sistem de amortizare BluMotion BLUM astfel asigura inchiderea sertarelor fara zgomot. Manerele sertarelor sunt din Aluminiu oferind un detaliu cu bun gust intreg ansamblului.