Saturday, December 6, 2014

Mobila Bucatarie Alb Lucios Mdf

Mobila Bucatarie Alb Lucios MDF este alcatuita din : Usi sunt din MDF Vopsit Alb lucios in partea de jos si de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat special pentru bucatarie, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.


  La aceasta mobila de bucatarie s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion.Miscare fascinata de la deschidere pana la inchidere. Inchiderea lina si silentioasa a mobilei – in ziua de azi, majoritatea oamenilor considera acest lucru ceva necesar, atunci cand isi cumpara o noua bucatarie.


 Cu BLUMOTION, utilizatorii de bucatarii apreciaza acest confort in fiecare zi – pe toata durata de viata a bucatarie.  Inaltator sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi. 
Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta si baterie din Granit.

Datorita structurii moleculare fara crapaturi materialul garanteaza o suprafata mereu fara bacterii si ideala pentru alimente.Suprafata neteda si neporoasa impiedica acumularea murdariei si a bacteriilor. Plita pe gaz vetroceramica cu 5 arzatoare, hota inox cu sticla transparenta, cuptor inox, masina de spalat vase 450 mm, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.