Monday, December 8, 2014

Mobila Bucatarie Negru

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Negru lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb manere nichel lucios, blat de bucatarie termorezistent de 60 mm, canturi ABS, plinta pentru blat. Plinta si canturile ABS sunt accesorii indispensabile intr-o bucatarie deoarece au rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului expuse lovirii sau umiditatii si totodata contribuie la estetica de ansamblu a mobilei de bucatarie, picioare din plastic dur.


 Pentru ca suprafetele locuintelor sunt de cele mai multe ori imperfecte este necesar sa gasim o modalitate de a alinia corpurile mobilei de bucatarie asa incat sa rezulte un ansamblu impecabil, de aceea folosim picioare din plastic dur reglabile pe care le putem acoperi la cerinta clientului cu o plinta ce este imbracata cu o folie de aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din Italia,Germania si Austria.



 La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita (pe gaz sau pe inductie) hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.



No comments:

Post a Comment