Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Roma in Piele Ecologica Alba cu somiera rabatabila inclusa













Pat tapitat Almeria din piele naturala de bovina,Imitatie piele pisica de mare si strut cu somiera rabatabila inclusa
















Pat tapitat Madrid in Piele Ecologica Neagra / Beige cu butoni cristale Swarovski si somiera rabatabila inclusa

Dupa o zi agitata, oricine isi doreste cand ajunge acasa sa aiba parte de un relax total si un somn linistit si unde se poate intampla acest lucru daca nu in dormitor.


Un somn bun inseamna sanatate, de aceea incaperea cea mai importanta dintr-o locuinta o reprezinta dormitorul. In momentul cand dorim sa achizitionam mobilierul de dormitor trebuie sa avem in vedere niste aspecte legate de utilitate si estetica, acordand importanta maxima patului. Patul este piesa de mobilier esentiala, de aceea trebuie sa fie rezistent si confortabil, pentru a avea parte de odihna pe deplin.
  Patul din imagine reprezinta tiparul in care eficienta si estetica se imbina perfect pentru a crea un produs de calitate si corespunzator standardelor fiecarui client. Patul se realizeaza pe comanda in functie de dimensiunile, culorile, materialele si accesoriile dorite de client.


 Pentru a avea un somn linistit si sanatos, patul trebuie dotat cu o saltea de cea mai buna calitate, dar si o somiera pentru un rasfat complet in timpul somnului. Somiera reprezinta solutia ideala pentru valorificarea intregului spatiu de sub pat, in accelasi timp asigurand saltelei o buna circulatie a aerului, permitandu-i sa respire, impiedicand umezeala si dezvoltarea acarienior.


 Somiera este cadrul metalic cu doage de lemn stratificat pe care este asezata salteaua. Somierele pot fi simple, fixe, duble si rabatabile.  Pat tapitat modern Bacau
 Patul Madrid este un pat modern. Tablia inalta deasemenea inalta ofera sprijinul si confortul perfect. Cadrul patului este tapitat in intregime cu piele ecologica de culoare neagra. Tablia patului este accesorizata cu cristale.

  Detalii tehnice
 Patul este construit pe cadru de pal hidrofugat, imbracat in intregime cu piele ecologica. Pielea ecologica este rezistenta in timp si usor de intretinut. Patul este prevazut cu somiera rabatabila.


 Somiera este cadrul metalic pe care este asezata salteaua. Patul este asezat pe picioare de 50 mm 


 Dimensiuni pat: Lungime- 2200, latime-1780, inaltime-420, inaltimea tabliei- 1310
Dimensiune saltea -2000×1600










Pat tapitat Sevillia in piele ecologica Alba cu butoni din cristale swarovski cu somiera rabatabila inclusa

Patul tapitat Sevillia din Piele Ecologica Alba cu somiera Metalica Rabatabila inclusa emana un aer extrem de sofisticat si elegant  in acelasi timp prin stilul sau reprezentatic unitar.


Designul tabliei si modelul tapiteriei confera finete si calitate in acelasi timp. Pielea Ecologica Alba folosita este de cea mai buna calitate oferind rezistenta in timp.


 Tablia patului este realizata pe un schelet din Pal Hidrofugat de 70 mm cu insertie a buretelui de 50 mm pentru a obtine un confort sporit atat din punct de vedere functional cat si estetic in timp. Rezistenta patului este asigurata de structura cadrului tot din Pal Hidrofugat consolidat cu elemente din otel la colturi pentru stabillitate.



 Somiera,suportul pentru saltea este inclusa in pretul unitar al patului fiind realizata pe un cadru din metal vopsit negru in camp electrostatic prevazuta cu lamele flexibile din lemn stratificat. Patul detine lada pentru depozitare diverse obiecte casnice.



 Combinatia de culori a tapiteriei din Piele Ecologica este vasta putand fi realizata atat intr-o culoare uni cat si combinatii intre 2 culori.



Insertiile cu cristale swarovski confera tapiteriei un plus de stralucire si rafinament. 


Toate aceste elemente decorative ac din acest tip de pat o piese de mobilier necesara in casa dumneavoastra. Se incadreaza perfect din punct de vedere functional ,ergonomic si estetic. 


Descrierea Patului tapitat Sevillia:
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile