Saturday, March 21, 2015

Compartimentare Dressing

Pentru persoanele care sunt foarte atente ca toate obiectele sa fie exact la locul lor, sa fie usor de depozitat si usor de gasit, dressingul de acest tip este alegerea optima. Acest model de mobilier face fata cu brio la asteptarile pe care clientii le au. Este compact la exterior, cu un interior modular de spatii diverse atent gandite cu dimensiuni care permit aranjarea pe categorii a diverselor obiecte vestimentare si accesorii.


 Piesele de mobilier sunt realizate din PAL Alb W1000ST  cantuit cu polite glisante,bara de aluminiu,suport pentru ,pantaloni,curele si accesorii ,sertare silentioase marca BLUM cu pantofar incorporat cu usa din Oglinda si o compartimentare atent gandita pentru necesitatile clientului.







Mobila Dormitor Usi Glisante

Mobilierul pentru dormitor are ca drept tinta creearea unui ansamblu placut si linistitor care sa contribuie unei atmosfere relaxante si intime.Foarte important este functionabilitatea unui astfel de ansamblu de corpuri de mobilier si anume sa ofere suficient spatiu de depozitare dar fara a limita libertatea de miscare sau accesul la anumite compartimente sau obiecte existente. In concluzie pentru a satisface nevoile clientilor cat mai perfect echipa Yulmob va sta la dispozitie cu idei noi perfect pentru a le pune in practica in caminul dumneavoastra.


 Mobila de dormitor este alcatuita din Dressing din Pal  in doua Usi cu Profil DurAluminiu compartimentat in ambele parti cu Pat tapitat in Piele Ecologica Crem si Somiera rabatabila plus doua noptiere din Pal Stejar Crem 500 mm cu fund si tavan dublat cu pal de 38 mm si sertare  silentioase BLUM.






Mobila Dressing Usi Lemn Alb

Cele mai noi si practice modalitati de depozitare in materie de amenajari interioare sunt dressingurile. Atat din considerente estetice cat si din nevoia de a profita de orice spatiu. Marea majoritate a persoanelor isi doresc un astfel de obiect de mobilier in casa. Cel mai practic mod de a achizitiona un dressing este la comanda astfel clientul cu ajutorul designerului Yulmob isi personifica mobilierul in functie de bugetul avut plus nevoile locuintei. 

 Optiunea cea mai practica sunt usile glisante,acestea nu vor incurca circulatia prin sistemul de inchidere, deschidere. Amestecul de nuante face ca piesa sa fie usor integrabila cu elemente de mobilier deja achizitionate sau ce vor urma a fi.

 Corpul este realizat din Pal cu 3 Usi culisante pe naunte de Lemn Alb si Lemn Negru dispuse pe un perete intreg cu Rama din Aluminiu. O astfel de combinatie de texturi si nuante rezoneaza si creeaza un joc subtil al penumbrei. Compartimentarea  este  in 3 usi astfel clientul doreste incastrarea televizorului pe langa garderoba si obiectele casnice.


Mobila Dressing Usi Oglinda

Un astfel de corp de mobilier reuseste sa rezolve o parte din problemele de depozitare cu care se confrunta marea majoritate a clientilor. Reuseste in primul rand sa usureze pe cat posibil toate activitatile ce ocupa timp in fiecare zi plus mareste spatiul prin amplasarea sa isteata in zona dorita. Corpul este incastrat in perete cu 2 Usi Glisante cu Oglinda si Profil Aluminiu. 

  Folosirea oglinzii are rol de luminare a zonei in care este introdus dressingul. Daca va doiti o astfel de piesa la comanda trebuie tinut cont de parerea unui specialist Yulmob in domeniu ce va sta la dispozitie atat cu idei cat si costurile acestora astfel reusiti sa va maximizati spatiul incaperii dar in acelasi timp si spatiul pentru dressing.


Mobila Dressing cu Oglinda Fumurie

 O solutie practica pentru pastrarea ordonata a garderobei dumneavoastra este alegerea unui  tip de dressing care sa va multumeasca din toate punctele de vedere. Usile glisante creeaza functionabilitate si potential estetic deosebit. Ce e foarte interesant si iesit din tipare acest tip de mobilier creeaza in spatiul dumneavoastra o zona aerisita.

 Folosirea oglinzilor creeaza senzatia de a doua fereastra ce aduce un plus la senzatia de marire a zonei unde este depozitat dressingul. In primul rand cand vorbim de un astfel de tip de mobilier ne gandim ca prima utilitate necesara este Compartimentarea Interioara ce trebuie gandita din mai multe puncte de vedere de aceea echipa Yulmob va sta la dispozitie cu idei practice si usor de realizat int-un timp util.


 Modelul de  Dressing din imagini a fost realizat din MDF Infoliat cu folie protectare pe spate si cu  Usi  Rama Aluminiu cu Oglinda Fumurie incastrat in perete. Compartimentarea este pe 2 usi cu spatiu de depozitare a hainelor atat lungi cat si camasi,bluze,etc. Introducerea unor bare de aluminiu pentru sustinerea incaltamintei este o idee atat practica cat si estetica deoarece zona este aerista si usor de curatat.


Mobila Dressing Rosu Negru

In magazinele specializate se gasesc de cele mai multe ori dressinguri, dar nu  se potrivesc intotdeauna cu spatiul disponibil in casa, de asemenea poate fi excesiv de scumpa. Daca doriti dressinguri la comanda, trebuie sa tineti cont de exactitatea cu care realizati masuratorile. Orice mm in plus poate induce in eroare echipa care realizeaza dressing-ul. 


 Daca nu vreti sa va asumati acest risc, apelati cu incredere la un consultant Yulmob ce va veni la dumneavoastra acasa pentru a realiza masuratorile. Va recomandam sa optati pentru aceasta varianta in alegerea de dressinguri la comanda. Maximizati spatiul incaperii, dar in acelasi timp si spatiul din dressing.  Acestea vor fi amplasate pe rafturi speciale, fiecare accesoriu si obiect vestimentar avand un loc bine stabilit si clar. Cu alte cuvinte, atunci cand veti cauta ceva in dressinguri, veti gasi obiectul respectiv in locul respectiv.



Mobila Dressing Hol

La achizitionarea unui dressing trebuie sa tineti cont de functionalitatea acestuia. De preferat este ca mobilierul sa ocupe toata inaltimea camerei. In spatiul superior, mai greu accesibil, se pot depozita lucruri pentru sezonul urmator. In cautatea unor dressinguri perfecte pentru dumneavoastra tineti cont elementele de calitate, de la suportii interiori, la feronerie si barierele antipraf. Oglinda este foarte utila intr-un dressing. Aceasta poate fi montata chiar pe mobila sau pe un perete din camera amenajata pentru dressing. Incaperea trebuie sa fie bine luminata. Pentru evitarea mucegaiului incaperea trebuie sa fie bine aerisita. Un consultant Yulmob te va ajuta sa faci dressingul dorit.


Mobila Dressing Nuc Lion

Acest tip de dormitor il putem clasa in zona de ansamblu cu corpuri de mobilier simplificat in sensul in care contine doar 2 elemente de baza si anume  Dressingul si Patul cu 2 noptiere incorporate si polite suspendate. Este ideal pentru un spatiu restrans. Patul ofera spatiu de depozitare pe ambele laturi plus detine o lada unde se pot introduce diverse obiecte casnice. Dressingurile reusesc cu succes sa inlocuiasca vechile sifoniere din dormitoare. Cand vorbim de apartamentele de bloc un astfel de corp este singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu. 

 Ne imaginam cat de liber ar fi dormitorul fara acele sifoniere masive,neincapatoare si pline de haine ticsite la un loc. Pentru a beneficia de un dressing adaptat spatiului tau alege sa vii la un designer Yulmob pentru a gasi varianta cea mai ideala pentru nevoile tale. Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare din Pal nuanta Nuc Lion cantuit ,Patul tapitat cu Piele Ecologica Crem si Somiera rabatabila.







Mobila Dressing cu Usi Culisante

Dressingul a devenit o componenta foarte importanta in casa. Este foarte usor sa ii gasesti un loc in casa. Daca nu stii unde ar fi locul ideal, poti discuta cu un consultant Yulmob ce va veni cu idei noi si experienta pentru a realiza dressingul potrivit pentru dumneavoastra. Primul lucru pe care reuseste sa il suplineasca dressing-ul este faptul ca inlocuieste cu mare succes sifonierele din dormitoare. In cazul in care discutam despre apartamente de bloc, dressing-urile sunt singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu.


  Imaginati-va cat de liber ar fi dormitorul vostru fara acele sifoniere masive, neincapatoare si pline de haine, pe care nu le gasiti cand aveti nevoie de ele. Inainte sa va cumparati sifoniere pentru casa, ganditi-va cat de avantajos pentru dumneavoastra poate fi alegerea unui dressing.




Mobila Dressing Mesteacan

Amplasarea ideala a unor dressinguri in locuinta este intre dormitor si baie, daca aceste incaperi sunt separate. Exista si varianta ca accesul in dressinguri sa se faca din dormitor, mai ales daca acesta are o baie proprie. Daca vorbim de dressinguri concepute pentru mai multi membri ai familiei, de regula se exploateaza spatiul holului dintre dormitoare.

 Modelele de dressinguri au inceput sa fie chiar un element de decor. Dressing-ul nu se mai ascunde si nu se mai incearca sa se umple spatii reziduale, a inceput sa fie inclus in proiectele de amenajare a locuintelor: un contrast pe un perete, o textura diferita, o alta geometrie. Exista o gama larga de optiuni legate de conceptul de dressinguri, in care iti poti evalua singur spatiul, iti poti alege componentele esentiale, fatadele si finisajele.



Mobila Dressing Sticla Vopsita

Avem oare nevoie de dressinguri in casa? Unele persoana sustin cu tarie ca da, altele nu au spatiul necesar pentru a avea dressinguri spatioase. In primul rand cand vorbim de dressinguri ne gandim la un spatiu bine compartimentat in care se pot depozita orice tip de obiecte de imbracaminte, accesorii sau incaltaminte, un soi de debara ce ia locul sifonierului si pantofarului. Chiar daca nu dispuneti de un spatiu mare, cu ajutorul consultantilor Yulmob se va gasi o solutie excelenta.  Fiind vorba de o multime de modela de dressinguri, acestea se pot construi din mai multe materiale: PAL, lemn masiv sau, mai nou, din gips-carton (rafturi de diverse marimi inchise cu usi). Aceste compartimentari pot fi inchise cu usi glisante, din PVC, sau culisante din lemn (in functie de spatiul pe care il aveti si de restul pieselor de mobilier din incapere). Toate acestea se pot discuta cu designerul Yulmob pentru un rezultat perfect.


Mobila Dormitor Cremona

Sunt multe tipuri de spatii asociate cu dormitorul, dar toate sunt diferite: putem vorbi de dormitor matrimonial, de dormitor pentru o singura persoana sau un dormitor pentru copii. Fiecare tip de dormitor dezvolta nevoi diferite, iar mobila de dormitor trebuie adaptata spatiului si persoanei/persoanelor care vor sta in dormitor. Luati in considerare acest lucru in momentul in care realizati planul de amenajare al dormitorului si cand veti cumpara mobila de dormitor. 


 Cheia unei amenajari perfecte consta in evaluarea camerei, in cazul de fata al dormitorului. Intelegerea acestei necesitati va va ajuta la informarea ulterioara a planului dormitorului care include iluminarea, accesoriile pentru geamuri si alte elemente de acest gen. De asemenea, intelegerea spatiului va va ajuta sa realizati o schita mai detaliata pentru mobila de dormitor. Pe masura ce definitivati cum va arata noul dormitor, trebuie sa cunoasteti cateva sfaturi in legatura cu amenajarea dormitorului. O greseala minora de cativa cm in masurarea spatiului poate duce la cumpararea unei mobilier de dormitor gresit. De aceea este indicat sa discutati cu un designer Yulmob, pentru a realiza el toate masuratorile si schitele necesare.


Mobila Dormitor Pal Mar

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un dormitor spatios care sa te imbie la somn, odihna si relaxare. Amenajarea unui dormitor poate deveni o adevarata provocare atunci cand vine vorba de spatiul pe care il ai sau despre alegerea mobilei de dormitor. Poate fi foarte dificil sa oferim unei camere mari si reci intimitatea necesara dormitorului, fara sa cumperi o mobila de dormitor mare. Principala regula pe care trebuie sa o urmezi cand amenajezi un dormitor se refera la simplicitate. Practic iti recomandam sa pastreazi simplitatea dormitorului! Chiar daca incaperea este mare, nu inseamna ca trebuie sa o umplem cu o gramada de lucruri si obiecte, cum ar fi aparatele de gimnastica si computerele. Nu aceste lucruri creeaza atmosfera de odihna din dormitor. In dormitor avem nevoie de un pat si cu cat este mai mare, cu atat mai bine; avem nevoie de o mobila de dormitor care sa fie spatioasa si sa te ajute sa iti organizezi cat mai bine lucrurile. Deoarece nu vei gasi in magazine o mobila de dormitor standard si exact cum iti trebuie, alege sa iti cumperi pentru dormitor mobila de dormitor la comanda. Masoara spatiul, schiteaza cu ajutorul unui specialist in design interior cum ar trebui sa arate mobila si cauta un magazin de mobila pentru dormitor unde sa poti da comanda. Un dormitor perfect implica o mobila de dormitor de calitate adaptata nevoilor si spatiului pe care il ai.


Mobila Dormitor Wenghe Dakar

O mare problema in amenajarea dormitorului poate fi spatiul. Incarca sa adaptezi mobila in functie de spatiul disponibil. Daca nu vrei sa incepi sa reconstruiesti tu totul, gaseste un magazin de mobila de dormitor la comanda. Cu siguranta vei gasi multe tipuri de mobila de dormitor. Este foarte usor sa realizezi confortul necesard prin mobila la comanda. Un designer te poate ajuta sa folosesti spatiul disponibil la maxim. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi un designer Yulmob. Acesta va veni la dumneavoastra, va masura spatiul si va veni cu o propunere de amenjare. Impreuna cu dumneavoatra, designerul Yulmob, se va asigura ca veti avea un spatiu deosebit pentru relaxare dupa o zi obositoare de munca.


Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Pe langa un pat comfortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea un o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata.  Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer. 


 Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti. Designerii Yulmob beneficiaza de o experienta vasta in domeniul mobilei la comanda, asigurand comfortul si intimitatea dumneavoastra.


Mobila Dormitor Zebrano nisip

Dormitorul este primul care te intampina dimineata si ultimul in care te cufunzi seara. E sanctuarul in care fiecare se relaxeaza pentru a incepe o noua zi cu forte proaspete. Somnul linistit este unul dintre cele mai importante secrete pentru o viata echilibrata si sanatoasa. Armonia dintre un spatiu de relaxare si de depozitare a lucrurilor personale este un element definitoriu pentru aceasta camera. Mobilierul de dormitor modern este foarte la moda in zilele noastre. Pentru a fi in pas cu moda, puteti realiza un amestec din piese de mobilier contemporane creand astfel un stil electic, imbietor, puteti mixa traditionalul cu stilul contemporan si, de ce nu, obiecte vechi de decor. Pentru a gasi combinatia perfecta pentru dormitorul dvs aveti nevoie catorva trucuri pe care le puteti obtine apeland la specialistii nostri. Datorita faptului ca producem doar mobila la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Specialistii nostrii vor veni in intampinarea nevoii dumneavoastre de a amenaja cat mai practic si placut spatiul din dormitor si va vor propune cele mai eficiente solutii pentru realizarea mobilei de dormitor de care aveti nevoie.


Mobila Domitor Pat Matrimonial

In fiecare dormitor spatios ar trebui sa existe un dressing. Mobila de dormitor poate incorpora un astfel de compartiment sau poate fi o camera speciala. Pentru zona de dressing putem opta pentru dulapuri si oglinzi. Texturile si materialele naturale vor incalzi intotdeauna decorul unui dormitor. Asternuturi de pat din bumbac, matase sau in vor da un aspect confortabil patului din dormitor si se vor dovedi a fi si foarte placute la atingere. O nota intima o vor da si pernutele decorative, cuverturile si esarfele pentru pat. Acelasi lucru este valabil si pentru restul accesoriilor textile pe care le puteti folosi pentru a decora in dormitor. Perdelele, draperiile si covoarele pufoase se vor dovedi o alegere inspirata pentru a contura un decor primitor in dormitorul dumneavoastra. Puteti opta pentru a va pune piesele de colectie in mobila de dormitor pentru a da o nota personala dormitorului. In legatura cu paleta cromotica si materialele pe care puteti sa le folositi in dormitor, trebuie sa evitati finisaje reci si materiale precum metalul, sticla si placile ceramice. Acoperiti podeaua cu parchet din lemn sau, eventual, laminat ce imita esentele naturale, sau chiar cu dusumea pentru un aspect cat mai apropiat de natura.


Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Pe langa un pat comfortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea un o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata.  Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer. Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti. Designerii Yulmob beneficiaza de o experienta vasta in domeniul mobilei la comanda, asigurand comfortul si intimitatea dumneavoastra.