Friday, March 20, 2015

Comoda Pino Meira

Se poate crea la comanda mobila de dormitor care sa multumeasca din toate punctele de vedere si cea mai pretentioasa persoana. De exemplu se poate realiza la comanda tablia pentru pat. Paravanele pliabile pot fi de asemenea folosite pentru a priva patul de privirile celor ce intra in dormitor. Ca si noptiere, va trebui sa gasim piese de mobilier pentru dormitor care sa arate bine din toate partile, eventual masute rotunde sau patrate. 


 Dormitorul trebuie impartit in mai multe zone: zona pentru odihna, zona pentru relaxare si zona pentru imbracat. Pentru fiecare zona puteti cumpara mobila de dormitor speciala. Pentru zona de relaxare se poate folosi ca piese de mobila de dormitor fotolii, canapele, scaune si masute. Daca dorim sa ne obisnuim copii sa nu mai doarma in patul nostru, putem sa aducem in dormitor un pat provizoriu care poate face si el parte din mobila de dormitor. Astfel tranzitia catre dormitorul lui este mult mai usoara.



Pat Rabatabil Alb Titan

Dormitorul este primul care te intampina dimineata si ultimul in care te cufunzi seara. E sanctuarul in care fiecare se relaxeaza pentru a incepe o noua zi cu forte proaspete. Somnul linistit este unul dintre cele mai importante secrete pentru o viata echilibrata si sanatoasa. Armonia dintre un spatiu de relaxare si de depozitare a lucrurilor personale este un element definitoriu pentru aceasta camera. Mobilierul de dormitor modern este foarte la moda in zilele noastre. Pentru a fi in pas cu moda, puteti realiza un amestec din piese de mobilier contemporane creand astfel un stil electic, imbietor, puteti mixa traditionalul cu stilul contemporan si, de ce nu, obiecte vechi de decor. 


 Pentru a gasi combinatia perfecta pentru dormitorul dvs aveti nevoie catorva trucuri pe care le puteti obtine apeland la specialistii nostri. Datorita faptului ca producem doar mobila la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Specialistii nostrii vor veni in intampinarea nevoii dumneavoastre de a amenaja cat mai practic si placut spatiul din dormitor si va vor propune cele mai eficiente solutii pentru realizarea mobilei de dormitor de care aveti nevoie.


Mobila Dormitor Rosu Negru

In fiecare dormitor spatios ar trebui sa existe un dressing. Mobila de dormitor poate incorpora un astfel de compartiment sau poate fi o camera speciala. Pentru zona de dressing putem opta pentru dulapuri si oglinzi. Texturile si materialele naturale vor incalzi intotdeauna decorul unui dormitor. Asternuturi de pat din bumbac, matase sau in vor da un aspect confortabil patului din dormitor si se vor dovedi a fi si foarte placute la atingere. O nota intima o vor da si pernutele decorative, cuverturile si esarfele pentru pat. Acelasi lucru este valabil si pentru restul accesoriilor textile pe care le puteti folosi pentru a decora in dormitor. Perdelele, draperiile si covoarele pufoase se vor dovedi o alegere inspirata pentru a contura un decor primitor in dormitorul dumneavoastra. Puteti opta pentru a va pune piesele de colectie in mobila de dormitor pentru a da o nota personala dormitorului. In legatura cu paleta cromotica si materialele pe care puteti sa le folositi in dormitor, trebuie sa evitati finisaje reci si materiale precum metalul, sticla si placile ceramice. Acoperiti podeaua cu parchet din lemn sau, eventual, laminat ce imita esentele naturale, sau chiar cu dusumea pentru un aspect cat mai apropiat de natura.


Mobila Domitor Ciocolata

O mare problema in amenajarea dormitorului poate fi spatiul. Incarca sa adaptezi mobila in functie de spatiul disponibil. Daca nu vrei sa incepi sa reconstruiesti tu totul, gaseste un magazin de mobila de dormitor la comanda. Cu siguranta vei gasi multe tipuri de mobila de dormitor. Este foarte usor sa realizezi confortul necesard prin mobila la comanda. Un designer te poate ajuta sa folosesti spatiul disponibil la maxim. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi un designer Yulmob. Acesta va veni la dumneavoastra, va masura spatiul si va veni cu o propunere de amenjare. Impreuna cu dumneavoatra, designerul Yulmob, se va asigura ca veti avea un spatiu deosebit pentru relaxare dupa o zi obositoare de munca.


Mobila Dormitor Lemn Rosu

Pe langa un pat comfortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea un o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata.  Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer.


 Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti. Designerii Yulmob beneficiaza de o experienta vasta in domeniul mobilei la comanda, asigurand comfortul si intimitatea dumneavoastra.






Mobila Dormitor Alun Inchis

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un dormitor spatios care sa te imbie la somn, odihna si relaxare. Amenajarea unui dormitor poate deveni o adevarata provocare atunci cand vine vorba de spatiul pe care il ai sau despre alegerea mobilei de dormitor. Poate fi foarte dificil sa oferim unei camere mari si reci intimitatea necesara dormitorului, fara sa cumperi o mobila de dormitor mare. Principala regula pe care trebuie sa o urmezi cand amenajezi un dormitor se refera la simplicitate. Practic iti recomandam sa pastreazi simplitatea dormitorului! Chiar daca incaperea este mare, nu inseamna ca trebuie sa o umplem cu o gramada de lucruri si obiecte, cum ar fi aparatele de gimnastica si computerele.


  Nu aceste lucruri creeaza atmosfera de odihna din dormitor. In dormitor avem nevoie de un pat si cu cat este mai mare, cu atat mai bine; avem nevoie de o mobila de dormitor care sa fie spatioasa si sa te ajute sa iti organizezi cat mai bine lucrurile. Deoarece nu vei gasi in magazine o mobila de dormitor standard si exact cum iti trebuie, alege sa iti cumperi pentru dormitor mobila de dormitor la comanda. Masoara spatiul, schiteaza cu ajutorul unui specialist in design interior cum ar trebui sa arate mobila si cauta un magazin de mobila pentru dormitor unde sa poti da comanda. Un dormitor perfect implica o mobila de dormitor de calitate adaptata nevoilor si spatiului pe care il ai.


Mobila Dormitor Woodline Crem

Dimensiunea dormitorului, cat si stilul decorativ sunt printre factorii esentiali in amenajarea unui dormitor. Indiferent de preferintele dumneavoastra, trebuie sa respectati totusi niste reguli de design interior, deoarece va ajuta sa amenajati dormitorul perfect. O mobila de dormitor la comanda va va ajuta sa folositi spatiul pe care il aveti in dormitor cu atentie. Majoritatea si-ar dori sa aiba o canapea mare, sezlonguri sau o zona completa de relaxare, insa acest lucru nu este intotdeauna realizabil intr-un dormitor mic.


Determinati cat de mult spatiu aveti nevoie in dormitor. O fereastra sau o zona adiacenta dormitorului principal este ideala. Daca asa ceva nu intra in planurile dumneavoastra, un scaun intr-un colt ar putea fi ideea potrivita si nu ar aglomera dormitorul. In cazul unui dormitor mare, nu vor exista probleme de spatiu. In schimb alegeti o mobila de dormitor care sa evidentieze spatiul mare.