Friday, March 6, 2015

Mobila Bucatarie MDF Lucios Vopsit Gri deschis cu Alb

Gatitul poate sa devina foarte usor o experienta frustranta intr-o bucatarie. Ca alternativa la daramarea unui perete si extinderea incaperii, exista o serie de trucuri simple prin care poti profita la maximum de spatiul bucatariei tale mici. O bucatarie mica implica o analiza a spatiului de care dispui pentru a adapta mobila si trebuie sa te intrebi daca toate obiectele sunt plasate in locurile potrivite? Ti s-a intamplat ca atunci cand gatesti sa te chinui sa ajungi la instrumentele de care ai nevoie? Probabil ca poti rearanja ceea ce ai in dulapioare si sertare intr-un mod mai practic. Farfuriile si vasele de gatit vor putea fi organizate mai usor intr-o mobila de bucatarie pe comanda.


 Mobila de bucatarie este alcatuita din : Usi din MDF Vopsit Gri deschis lucios cu Alb lucios, iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din PAL melaminat Alb Titan, manere argintiu satinat, canturi ABS, blat termorezistent Alb Mat, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu rezistenta la apa, accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri.


 Acest sistem de compartimentare a fost creat dupa criterii estetice si functionale moderne, pentru acei clienti care doresc o functionalitate de inalta clasa si eleganta pana la cele mai mici detalii ale mobilierului. Tavitele din inox sunt dimensionate astfel incat dumneavoastra sa puteti exploata la maximum spatiul din interiorul sertarului. Cosul de gunoi,de asemenea foarte practic,utilizarea lui fiind posibila prin simpla deschidere a usei mobilei de care este atasat, scurgator vase.


 Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota inox, cuptor negru, masina de spalat vase 600 mm, frigider incorporabil, etc. fiind optionale. Mobila Bucatarie la comanda Bacau.


Mobila Bucatarie MDF Vopsit Lucios Alb Verde

Ordinea si functionalitatea trebuie sa primeze in orice tip de bucatarie fie ea cu aspect clasic,fie modern sau futuristic. Scopul final al unei bucatarii este acela de a oferi suficient spatiu de depozitare cat si un aspect vizual elegant si rafinat. Bucataria este centrul casei si reflecta personalitatea pricipalului utilizator al ei. In functie de activitatea desfasurata bucatariile pot fi impartite pe zone.Acest lucru va asigura un necesar de deplasare redus si veti gasi toate lucrurile acolo unde aveti nevoie de ele. Inca din faza incipienta a proiectarii bucatariei trebuie sa va ganditi la activitatile tipice pe care le faceti astfel designerul Yulmob va va oferi solutii,idei utile ce va va usura munca. 

 Deplasarea inutila in bucatarie poate fi cu usurinta evitata apeland la mobilierul la comanda. Bucataria nu a fost conceputa doar pentru a o privi sau a da culoare sau personalitate unei incaperi ci si penru a fi utilizata in mod frecvent. Datorita compartimentarii si organizarii ei totul va fi la indemana oricui,iar activitatea culinara va fi vizibil inlesnita devenind o placere.


 Mobila de bucatarie este alcatuita din corpuri modulare realizate din Pal melaminat cu fronturile usilor din MDF Vopsit Lucios culoare paletar RAL S1O6OG1OY Verde si Alb. Intreg ansamblul este construit in forma tip U cu corpuri suspendate de o parte si de alta. Toate electrocasnicele sunt incorporate in bucatarie dand un aspect unitar. Plita electrica HotPoint Ariston si chiuveta neagra din compozit cu o singura cuva Alveus sunt incastrate in blatul termorezistent amplasate una in apropierea celeilalte pentru optimizarea sarcinilor in zona cea mai lucrata a bucatariei. Hota HotPoint Ariston de asemenea incastrata in corpul superior. Masina de spalat vase 450mm HotPoint Ariston a fost incastrata in partea inferioara a dulapurilor reusind a o masca ingenios pentru a nu rupe linia intreaga a sertarelor. Soldatul a fost special creat pentru depozitarea cuptorului electric Luce HotPoint Ariston.


Cu ajutorul compartimentarilor interioare se pastreaza o vizibilitate si o ordine. Sertarele sunt accesorizate cu sistem de Amortizare BluMotion BLUM pentru o inchidere lina si fara zgomot,deasemenea dulapurile din partea superioara prezinta sistemul de Amortizare Lift Aventos BLUM. Sticla printata si securizata creeaza o joaca de forme si culori putand fi aleasa in zeci de modele. Manerele sunt tip scoica din Aluminiu.