Monday, December 8, 2014

Mobila Bucatarie Rame Inox

Mobila Bucatarie Rame Inox este alcatuita din: usi din MDF  infoliat Bordo lucios,  iar interiorul corpurilor modulare este realizat  din Pal melaminat Alb Titan, blat termorezistent de bucatarie Quartit Bej, masca centrala cu usi din MDF Bordo lucios, rame inox cu sticla vopsita alb cu sistem de ridicare Aventos HL. Indiferent de greutate si dimensiune, cu Aventos HL  frontul se deschide si se inchide usor, datorita fortelor reduse de actionare.


 Mecanismul dispune de stop variabil, permitand frontului sa stea in orice pozitie.  Datorita functiei BLUMOTIN integrate, atat  fronturile grele cat si cele usoare se inchid lin si silentios.  La aceasta bucatarie s-au folosit urmatoarele, sertare cu amortizare Blumotion, balamale silentioase, plinta de picioare inox, profil inaltator inox pentru blat, manere nichel lucios Italia, separator inox tacamuri, cos pentru gunoi inox, scurgator vase de 900 mm.


 Mobila de  bucatarie la comanda este dotata cu electrocasnice incorporabile: frigider incorporabil Indesit, plita de inox antipata incorporabila Whirlpool, cuptor de inox incorporabil  antipata Whirlpool, hota inox antipata Whirlpool, masina de spalat vase incorporabila de 600mm Whirlpool. 




No comments:

Post a Comment