Thursday, March 19, 2015

Mobila Dormitor din MDF

Amenajarea unui dormitor si alegerea mobilei de dormitor poate reprezenta o provocare pentru o persoana care nu are timp sau care nu are experienta in amenajari sau design interior. Consultati o carte de specialitate sau reviste. Veti gasi articole care fac referire la culori, materiale, mobila de dormitor, accesorii si multe alte informatii ce va vor ajuta in amenajarea unui dormitor perfect. 


 Pentru spatii mici, luati in considerare montarea pe pereti a veiozelor si salvati astfel spatiu pe noptiere, mai ales daca acestea sunt mici. De asemenea, realizati un colt unde puteti sta sa va imbracati si incaltati. Folositi draperii cat mai inchise la culoare pentru a impiedica luminarea dormitorului atunci cand vreti sa dormiti si ziua, sau daca soarele rasare mai devreme decat va treziti. Pentru a lumina dormitorul folositi un candelabru. Chiar daca camera este joasa, acesta va da un aer dramatic si o personalitate aparte dormitorul. Un designer Yulmob va realiza toate acestea cu usurinta.


 Alegeti o culoare calda pentru dormitor sau pentru mobila de dormitor, deoarece va induce o stare de spirit calma si relaxata. Incorporati o zona de lucru in dormitor sau in mobila de dormitor daca va doriti acest lucru. Mobila de dormitor poate fi realizata pe comanda si poate fi adaptata spatiului pe care il aveti in dormitor. Daca nu sunteti printre norocosii care au un dormitor mare, exista solutii si pentru unn dormitor mic