Monday, December 8, 2014

Mobila Bucatarie Alb Bordo

Mobila de Bucatarie  realizata pe comanda  interpretează cerinţele utilizatorilor, ofera o compartimentare eficienta, creeaza zone cu uzabilitate maxima. O bucatarie frumoasa si eleganta ce are la baza o varietate de elemente si un design nou, creeaza un mediu incantator care face timpul petrecut in bucatarie mult mai placut. Specialistii nostri va pot oferi solutii privind o organizare  cat mai eficienta a compartimentelor de depozitare.

 Mobila de bucatarie  in L este alcatuita din : Usi din MDF vopsit alb lucios in partea de jos si MDF vopsit bordo lucios in partea de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent negru everest  special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este  imbracata  cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.


 La aceasta mobila la comanda s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, Joly silentios, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.
Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. 

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde etc. fiind optionale. 



No comments:

Post a Comment