Wednesday, December 3, 2014

Mobila Bucatarie Alb Lucios

Mobila de bucatarie la comanda  este alcatuita din : Usi sunt din MDF Alb Lucios in partea de jos si  de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat  special pentru bucatarie, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.

La aceasta mobila de bucatarie s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion,joly cu amortizare de 300 mm, inaltator sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi.  



Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota inox cu sticla transparenta, cuptor inox, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, etc. fiind optionale.



Mobila Bucatarie Crem

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF infoliat Crem lucios, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb Titan, rama aluminiu cu sticla sablata, manere nichelate lucioase, canturi ABS, blat termorezistent Gri, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.


 La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.Pentru aceasta mobila de bucatarie s-a optat pentru electrocasnice marca Ariston.


 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita electrica vetroceramica, hota mascata, cuptor negru, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil, cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.



Mobila Bucatarie Crem Lucios









Mobila Bucatarie Orange

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Orange lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminatAlb Titan, manere aluminiu lucioase, canturi ABS, blat termorezistent special creat bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu.

Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro. Nova Pro functioneaza usor si silentios. 


Sistemul de amortizare pe aer airmatic elimina zgomotul pe care l-ar putea face la inchidere.


Miscarea este integral sincronizata, lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitatea maxima de 40 sau 70 Kg si este deschis complet. Inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. 


 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optional