Monday, March 30, 2015

Mobila Copii Pal Roz Vanilie

Mobila Copii Roz Vanilie, deoarece camera copilului este un spatiu multifunctional, unde se desfasoara mai multe activitati, impartirea suprafetei trebuie facuta cu mare grija pentru o delimitare clara a locului de dormit de cel pentru studiul sau de joaca . Impreuna cu copilul tau uita-te prin toate lucrurile lui, inclusiv haine si catalogheaza-le. Asa mai petreceti si timp impreuna si mai ales pregatiti camera pentru redecorare si va puteti face o idee clara asupra modelului de mobila de care aveti nevoie. Cu cat lucrurile sunt mai bine organizate cu atat experienta va fi placuta pentru amandoi. O mobilare corespunzatoare a camerei copilului este complexa şi dificila. Pentru ca nevoile si preferintele tale sa fie usor transformate in realitate este recomandat sa apelezi la sfatul specialistilor Yulmob.


Mobila Tineret Pal Galben Deschis

Mobila Copii Galben Deschis in camerele pentru copii si tineret, culorile trebuie sa fie bine alese, incat asocierea acestora sa fie stimulatoare si calda, avand o actiune vitalizanta. Astfel, culoarea rosie este definita de psihologi ca fiind excitanta, iritanta si exploziva. Nuantele inchise de rosu sunt mai “triste” iar cele deschise sunt mai “autoritare si imperative”.


 Culoarea portocaliu este mai “intima”, activa si vitalizanta iar culoarea galbena este mai stralucitoare, invioratore si optimista, dand sentimentul de comunicare. Aceste culori sunt indicate pentru amenajarea cemerelor de copii si tineret, dar trebuie gasita o combinatie buna a acestora, evitandu-se prezenta mare a unei anumite culori, deoarece creaza o senzatie suparatoare. 


 Indiferent de situatie, in camerele de copii si tineret, culorile trebuie sa contribuie la inveselirea ambiantei. Designerii Yulmob pot realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Nu ezita sa contactezi un designer Yulmob.