Monday, December 8, 2014

Mobila Bucatarie Maro Alb

Eleganţă clasică sau moderna, două abordări diferite în bucătărie, acum  sunt aduse  împreună într-un stil personal nou. Din arhitectura seducatoare a stilului modern  reiese un design deosebit  al bucatariei dumneavoastra. Datorita semnelor şi simbolurilor, dar si finisajelor mobila de bucatarie capata un aer cald si primitor, astfel creandu-se un ambient placut.

 Mobila de bucatarie la comanda  in L este alcatuita din : usi  din MDF vopsit alb lucios in partea de sus si MDF vopsit Maro lucios in partea de jos si cei doi soldati,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent Alb mat special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu.
Accesoriile  pentru mobila la comanda provin din  import Italia, Germania si Austria.
La aceasta mobila s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider  incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde etc, fiind optionale.




No comments:

Post a Comment