Tuesday, December 9, 2014

Mobila Bucatarie Gheata Neagra

Mobila de bucatarie realizata la comanda este de preferat sa se asorteze coloristic cu faianta si gresia sau parchetul, iar accesoriile inglobate in mobilier sa fie de buna calitate si sa reziste ritmului intens de folosire. Bucataria, locul in care, din cauza agitatiei cotidiene, gospodina si implicit restul familiei petrece tot mai putin timp ar trebui sa fie locul ideal pentru o reuniune in familie. 


 Gatitul devine contra cronometru, micul dejun se scurteaza sau dispare de tot,pranzul se ia  prin oras sau la serviciu, de aceea cina ar trebuie luata in familie intrun mediu calduros si placut,in bucatarie. Plecand de la faptul ca ne petrecem din ce in ce mai putin timp in bucatarie, este evident ca fiecare model de mobila bucatarie – inca din faza de proiectare trebuie conceput in asa fel incat sa raspunda rapid cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia. Bucatariile realizate la comanda, trebuie sa fie proiectate si accesorizate astfel incat sa ofere maximum de operativitate si ergonomie, sa nu fie voluminoase, dar in acelasi timp sa fie incapatoare ca sa nu-ti dea senzatia ca te sufoca.

 Proiectantii YULMOB au intotdeauna idei creative si solutii complete pentru a realiza la comanda orice tip de mobila bucatarie la comanda Bacau la standarde inalte.


 Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Infoliat Gheata Neagra in partea de jos si Gheata Alba in partea de sus,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb Titan,  manere argintii lucioase, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Alb Lucios, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria.
 La aceasta mobila de bucatarie s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, Joly cu amortizare de 150 mm, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri, scurgator vase de 900,  cos gunoi. 

  Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta Compozit Crem, baterie Compozit Crem, plita pe gaz inox, hota Inox, cuptor electric inox, masina de spalat vase de 600 mm, etc. fiind optionale.



Mobila Bucatarie Negru Lucios

Bucataria poate fi pentru unii un spatiul de relaxare sau pentru altii locul unde experimenteaza diferite retete. Bucataria ramane spatiul in care ajungi sa petreci o parte mare din zi. Din acest motiv, trebuie sa fie confortabila si sa gasesti lucrurile usor si repede. Mobila de bucatarie realizata la comanda iti poate facilita accesul prin bucatarie si poate indeplini atat rol funcitional, cat si un rol estetic. 

Pentru a le organiza cat mai bine vasele de gatit in bucataria noastra, trebuie sa realizam o mica schita in care sa ne gandim unde ar trebui puse. Pe baza acestei scheme putem opta pentru o mobila la comanda, care sa transforme bucataria in locul ideal pentru fiecare. O bucatarie organizata si o mobila realizata la comanda adaptata bucatariei tale reprezinta alegerea potrivita oricand. Mobila la comanda nu inseamna ca si pretul este exagerat.

 Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Negru lucios infoliat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb, profil aluminiu cu sticla sablata, manere argintii lucioase, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent de 60 mm, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este acoperita cu o folie din aluminiu. Accesoriile pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria.


  La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.




Mobila Bucatarie Rosu Gri

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Infoliat Bordo si Gri inchis,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat  alb titan , rama aluminiu cu geam sablat, manere nichelate Italia lucioase, canturi ABS, blat termorezistent alb mat, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia, Germania si Austria. 


 La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro.Sertarele Nova Pro functioneaza usor si silentios.Sistemul de amortizare pe are airmatic elimina zgomotul pe care l- ar putea face la inchidere.


 Miscarea este integral sincronizata,lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitate maxima de 40 sau 70 kg si este deschis complet.Inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase.
 

 Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta inox ,baterie inox , plita inox, hota mascata, cuptor inox,masina de spalat vase incastrabila, frigider incorporabil, etc. fiind optionale.






Mobila Bucatarie Bordo

Mobila de bucatarie  este alcatuita din : Usi din MDF Bordo lucios infoliat in partea de jos si  de sus, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Platina, rama aluminiu cu sticla vopsita negru cu sclipici, manere scoica negre lucioase, canturi ABS, blat din Granit negru Galaxy, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria. 


La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .



Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fii : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.