Friday, November 28, 2014

Mobila Bucatarie Negru Vopsit

Mobila de bucatarie este moderna si este realizata din: fronturi MDF vopsit negru lucios in partea inferioara si rame din inox cu sticla in partea de sus blatul de lucru pus la aceasta bucatarie este alb lucios termorezistent special conceput pentru bucatarie.

Chiuveta este din compozit negru Cubo 30 cu baterie din inox. In partea inferioara usile sunt cu balamale cu amortizare Blum, sertarele sunt cu sistem de inchidere silentioasa Blum.

Tot in partea de jos a bucatariei se afla si un corp pe colt cu polita mobila. Usile din partea superioara sunt accesorizate cu sisteme Blum, Lift Aventos HK, ce asigura o deschidere usoara si o inchidere lina si fara zgomot, cu amortizare.


Un mobilier de bucatarie pe langa faptul ca din punct de vedere estetic trebuie sa arate bine, trebuie sa fie si practic, astfel imbinandu-se utilul cu placutul.


In functie de activitatile desfasurate, bucatariile pot fi impartite in zone de lucru. 

Bucatariile pot fi de mai multe tipuri: bucatarie tip U, tip insula , tipG, tip L, pe doua randuri sau e un singur rand.



Mobila Bucatarie Gheata Neagra

In bucatarie se intalneste de cele mai multe ori toata familia. 

Pentru a lua masa, pentru a gati, pentru diverse discutii. De aceea este recomandat sa creati o mobila la comanda. O poti aseza exact unde vrei si poate fi configurata in diverse moduri.

 Se pot folosi electrocasnice incorporabile pentru a obtine mai mult spatiu si pentru o utilizare mai usoara a acestora. Cu mobila la comanda poti sa ascunzi centrala termica(ce uneori se vede urat pe perete) sau chiar si evacuarea de la hota. 

Totul va arata excelent cu mobilierul la comanda. 

Trebuie sa alegi culoarea si modelul dorit, iar noi ne vom ocupa de restul.

Suna acum un designer Yulmob pentru a beneficia de asistenta gratuita si servicii de inalta calitate. 

Designerul Yulmob, gratuit, se va deplasa la dumneavoastra si va face toate masuratorile necesare.




Bucatarie Moderna Maro Inchis

Acest mobilier de bucatarie este alcatuit din: fronturi din MDF vopsit crem lucios in partea superioara si maro inchis lucios in partea inferioara. Interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan. Un accesoriu ce a inlocuit cu succes clasica fainta este peretele din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall.

Waterfall este o solutie moderna, din ce in ce mai utilizata, creativa si estetica in amenajarea bucatariei. Acest perete din sticla este compus din profile de aluminiu cu ajutorul carora se construieste o structura, inchisa cu sticla, in spatiul dintre blat si corpurile suspendate. 


Un accesoriu important care contribuie la estetica mobilei de bucatarie este blatul de lucru. La aceasta bucatarie blatul este Quartit Bej, termorezistent, special creat pentru bucatarie.

S-au mai folosit si accesorii precum plintele pentru picioare sau profilul inaltator pentru blat, acestea fiind indispensabile intr-o bucatarie, avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului si contribuind totodata la estetica de ansamblu a mobilierului.


Moblia de bucatarie este utilata cu electrocasnice incorporabile marca HOTPOINT ARISTON, plita pe inductie si cuptor electric. Cand luam in discutie gatitul profesionist, plitele conventionale au un concurent serios si anume plitele pe inductie.


Avantajul cel mai mare al plitelor cu inductie este rapiditatea cu care se prepara mancarea, economia si siguranta. Daca va reamenajati  bucataria si ati ajuns la dilema  Cuptor pe gaz  sau electric, cu siguranta cuptorul electric castiga in fata celui pe gaz, avand mai multe avantaje si anume: gateste mai sanatos si mai gustos, coace excelent, rapid si uniform.




Mobila Bucatarie Gri Deschis

Acest mobiler de bucatarie realizat pe comanda este alcatuit din: fronturi din MDF vopsit gri deschis lucios in partea inferioara si alb lucios in partea superioara, blat de lucru 5523 RS Tassili, special creat pentru bucatarie, profil inaltator blat si plinta pentru picioare.

Aceste accesorii sunt indispensabile intr-o bucatarie, avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului. 


S-au folosit sertare si balamale cu sisteme de amortizare Blum. Dezvoltarea acestor sisteme noi de sertare si balamale tine cont de cerintele consumatorului modern.


Daca pana nu demult se punea accentul doar pe functionalitate , acum se tine cont si de aspectele legate de confort si desgin. 

Bucataria este dotata cu electrocasnice incorporabile din inox TEKA.


 Apeland la serviciile noastre cu siguranta nu va vom dezamagi. Va vom pune la dispozitie o gama variata de produse cum a fi­: accesorii pentru mobilier, feronerie, fronturi  MDF in 2000 de nuante etc, toate selectionate si recomandate dupa criterii de calitate, consultanta permanenta, dar nu in ultimul rand servicii profesionale.





Expunerea continua la informatii cu privire la tendintele in design interior, au schimbat total modalitatea de percepere si obiceiurile de cumparare ale consumatorului roman. 

In ziua de astazi, expresia mobilier de calitate, include in proportii aproape egale, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de vedere functional si calitatea finisarii.





Bucatarie Alb Lucios Mdf Vopsit

Expunerea continua la informatii referitoare la tenditele in design interior au educat si au schimbat profund modul de evaluare si obiceiurile de cumparare ale consumatorului roman. 

In zilele noastre, termenul de mobilier de calitate include in proportii aproape egale, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de vedere functional, calitatea feroneriei, dar nu in ultimul rand  calitatea  finisarii.

Oricat de simple sau sofisticate sunt, corpurile de mobilier au ceva in comun si anume fronturile. Fronturile pot fi din MDF infoliat lucios sau mat, MDF vopsit lucios sau mat. Pentru aceasta mobila de bucatarie s-a optat pentru fronturi din MDF vopsit alb lucios. 


Mobila dumneavoastra reprezinta o investitie, iar materialele de calitate isi castiga superioritatea datorita durabilitatii. Pe langa fronturi care trebuie sa fie de o calitate ireprosabila ,un rol important il au si accesoriile, cum ar fi balamalele, glisierele, plintele de picioare, profilele inaltator blat,scurgatorul de vase etc. Accesoriile folosite la aceasta mobila de bucatarie sunt marca Blum. 

Aceasta mobila de bucatarie este realizata din fronturi MDF vopsit alb lucios cu interiorul corpurilor din pal melaminat alb titan. 


Sertarele sunt cu sisteme cu amortizare BLUM. Sistemele moderne de sertare permit depozitarea mai organizata , dar si mai practica a lucrurilor de care avem nevoie in permanenta. 

Aceste sertare moderne pe langa aspectul pur functional, sunt concepute in asa maniera, incat sa se incadreze perfect in exigentele estetice ale omului modern. 

Sistemele cu amortizare din ziua de astazi  asigura inchiderea lina, silentiosa si constanta, atat in cazul sertarelor, cat si a usilor de mobilier, acestea avand balamale cu inchidere silentioasa.


In partea de sus a bucatariei s-a optat pentru sisteme de Lifturi Aventos HK. Acest sistem este solutia  ideala pentru dulapuri superioare cu inaltimi de corp reduse. Deoarece usile se deschid in sus, se obtine o vizibilitate buna asupra interiorului dulapului.

Chiar si la inchidere, sistemele Aventos ofera un confort ridicat.



Tehnica de inchidere inteligenta are grija ca fronturile sa se inchida in permanenta lin si silentios. Pentru aceasta bucatarie s-a optat pentru electrocasnice incorporabile din inox. Mobiler modern de bucatarie la comanda Bacau.






Mobila Bucatarie Mdf Antichizat

Bucataria este un spatiu important atat pentru rolul functional, cat si prin prisma utilizarii acestuia, atat pentru a pregati masa, cat si pentru a manca sau a petrece timpul alaturi de cei dragi.

Alegerea potrivita a culorilor in care vopsim bucataria se rasfrange nu numai asupra modului in care percepem obiectele sau spatiile respective, ci si asupra starii noastre de spirit. 


Poti alege fie sa cumperi o mobila la comanda din aceeasi paleta de culori sau o mobila la comanda intr-o paleta in constrast pentru a fi pus in valoare.

De exemplu, bejurile sunt culori de pamant si confera o atmosfera optimista si primitoare.


 In cazul in care iti doresti o mobila de bucatarie in aceasta culoare, scoate-o in evidenta prin intermediul unor accesorii intr-o culoare contrastanta, oricare culoare din cele de pamant fiind indicata.

Clasica dar in acelasi timp contemporana aceasta mobila de bucatarie este realizata din Usi din MDF Bej  Antichizat , iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din MDF Bej, manere aurii cu motiv floral, blat din Granit Galaxy negru, plinta picioare MDF Bej.

Accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria. La aceasta mobila de bucatarie la comanda s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.




Bucatarie Clasica Alb Titan