Monday, March 2, 2015

Mobila Bucatarie MDF Alb Lucios

Bucataria este centrul casei si reflecta personalitatea principalului utilizator, de cele mai multe ori a unei gospodine sau a unui barbat in cazul in care este burlac sau face din amenajarea bucatariei un hobby sau chiar o manie. Barbatii sunt mai putin pasionali in amenajare, si mult mai practici. In general barbatii, petrec mai putin timp in bucatarie chiar si cand gatesc, pentru ca bucataria in sine e un acaret cu multe ustensile. Fiecare dupa propriul gust, iar gustul da stilul. Dupa ce ti-ai ales stilul in care sa decorezi bucataria si ai desenat spatiul, dispui modulele in care se integreaza obligatoriu electrocasnicele mari: masina de spalat rufe, vase si combina frigorifica sau frigiderul carora li se monteaza usi din materialul bucatariei, la culoare si esenta, rezultand un ansamblu un dulap mai mare. Bucataria trebuie sa fie un spatiu in care sa poti petrece timpul cu familia sau prietenii, care sa transforme gatitul intr-un hobby trendy, foarte chique.


 Chiar daca e vorba de un stil clasic, facilititatile moderne se pot integra in bucatarie, dupa culoare si materiale.
Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Alb lucios infoliat, iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din PAL melaminat Platina, profil aluminiu cu sticla vopsita negru cu sclipici, manere scoica negre lucioase, canturi ABS, blat din Granit, plinta pentru blat, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. 


 Accesoriile pentru mobila realizata la comanda provin din Italia,Germania si Austria. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltator sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale. Mobila la comanda Bacau.