Tuesday, March 10, 2015

Mobila Bucatarie Nuc Roscat

Bucatariile mici prezinta mai multe dezavantaje, dar o parte din acestea se pot remedia printr-o amenajare iscusita. Mai mult chiar, poti apela la modificari substantiale care sa creeze impresia de spatiu larg si aerisit. Puteti apela la urmatoarele solutii pentru a mari bucataria: daramati total sau partial un perete si veti obtine un efect de marire a spatiului. In acest caz peretele poate desparti bucataria de living, de hol sau peretele care desparte balconul de bucatarie. In cazul in care optati pentru a va decora bucataria cu placi ceramice, este indicat ca acestea sa aiba dimensiuni mici si modele orizontale. Renuntati la ideea achizitionarii unei mobile masive in nuante inchise, deoarece creeaza impresia de spaiu mic si incarcat.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Nuc Roscat, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din MDF Nuc Roscat, manere albe cu motiv floral, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Travertin, plinta pentru blat aluminiu, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu.


Accesoriile folosite la aceasta mobila de bucatarie sunt accesorii Grass: sertare cu amortizare Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, separator inox tacamuri. Acest sistem de compartimentare a fost creat dupa criterii estetice si functionale moderne, pentru acei clienti care doresc o functionalitate de inalta clasa si eleganta pana la cele mai mici detalii ale mobilierului, cos gunoi, scurgator vase. Mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.




Mobila Bucatarie Mahon

Mobila de bucatarie poate ajuta la revitalizarea bucatariei si de asemenea va poate transforma vechea bucatarie. Mobila de bucatarie clasica este uneori minimalista si urmareste confortul si utilitatea mai degraba decat masivitatea. Acest lucru iese repede la iveala in timpul utilizarii ei zilnice, deoarece bucatariile sunt folosite frecvent si intensiv. De-a lungul timpului am identificat trei lucruri esentiale ce fac mobila de bucatarie sa fie practica: desfeasurarea cu usurinta a treburilor, utilizarea optima a spatiului si confortul ridicat la miscare. De asemenea si folosirea materialelor de ultima generatie si a sistemelor ergonomice permit crearea unei mobile de bucatarie moderne si faciliteza folosirea spatiilor de depozitare la maxim. Cand proiectam o mobila de bucatarie la comanda o gandim pana in cele mai mici detalii, astfel incat sa asiguram maxim de functionalitate si confot si nu in ultimul rand o imagine eleganta si placuta ochiului. Bucataria si-a castigat un rol tot mai important intr-o locuinta, nu este doar spatiul in care gatim, ci si o incapere placuta si primitoare in care servim micul dejun si ne facem planuri pentru ziua care incepe, luam masa impreuna cu familia sau ne relaxam la o cafea impreuna cu prietenii.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi MDF Mahon, iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din MDF Mahon, manere albe motiv floral, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Marmura, plinta apa, plinta picioare din MDF Mahon. Pentru realizarea acestei mobile de bucatarie s-au folosit accesorii Grass cum ar fi: sertare cu amortizare Nova Pro. Nova Pro functioneaza usor si silentios. Sistemul de amortizare pe aer airmatic elimina zgomotul pe care l-ar putea face la inchidere. Miscarea este integral sincronizata, lateralele sunt stabile si rezistente chiar si atunci cand sertarul este incarcat la capacitatea maxima de 40 sau 70 Kg si este deschis complet, balamale cu amortizare, separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.



Mobila Bucatarie Stejar Baituit

Yulmob va ofera o varietate ampla de mobila de bucatarie in sistem set si modular. In cazul in care aveti solicitari speciale puteti opta pentru mobila de bucatarie la comanda. Datorita tehnologiei de fabricatie, a utilajelor de inalta performanta si a solutiilor tehnice, mobila de bucatarie realizata de noi se ridica la nivelul calitativ al producatorilor externi. In acelasi timp specialistii nostri sunt pregatiti sa gaseasca solutii originale corelate cu spatiul, cu nevoile, cu dorintele si cu stilul dumneavoastra de viata. Clientii nostrii au posibilitatea sa-si configureze cea mai potrivita alternativa pentru mobila de bucatarie prin simpla apelare la unul dintre consultantii nostrii. Acestia vor pune la dispozitie o varietate impresionanta de forme, dimensiuni, nuante, accesorii si materiale pentru ca mobila de bucatarie rezultata sa reflecte exact dorintele si nevoile clientilor.


Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi MDF stejar baituit, iar interiorul corpurilor modulare sunt  realizate din MDF Stejar, manere albe, canturi ABS, blat de bucatarie termorezistent Travertin, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20 , separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie la comanda se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Mobila la comanda Bacau.