Friday, March 13, 2015

Mobila Dormitor Mdf Crem

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un dormitor spatios care sa te imbie la somn, odihna si relaxare. Amenajarea unui dormitor poate deveni o adevarata provocare atunci cand vine vorba de spatiul pe care il ai sau despre alegerea mobilei de dormitor. Poate fi foarte dificil sa oferim unei camere mari si reci intimitatea necesara dormitorului, fara sa cumperi o mobila de dormitor mare. Principala regula pe care trebuie sa o urmezi cand amenajezi un dormitor se refera la simplicitate.


 Practic iti recomandam sa pastreazi simplitatea dormitorului! Chiar daca incaperea este mare, nu inseamna ca trebuie sa o umplem cu o gramada de lucruri si obiecte, cum ar fi aparatele de gimnastica si computerele. Nu aceste lucruri creeaza atmosfera de odihna din dormitor. In dormitor avem nevoie de un pat si cu cat este mai mare, cu atat mai bine; avem nevoie de o mobila de dormitor care sa fie spatioasa si sa te ajute sa iti organizezi cat mai bine lucrurile. 


 Deoarece nu vei gasi in magazine o mobila de dormitor standard si exact cum iti trebuie, alege sa iti cumperi pentru dormitor mobila de dormitor la comanda. Masoara spatiul, schiteaza cu ajutorul unui specialist in design interior cum ar trebui sa arate mobila si cauta un magazin de mobila pentru dormitor unde sa poti da comanda. Un dormitor perfect implica o mobila de dormitor de calitate adaptata nevoilor si spatiului pe care il ai.




Mobila Dormitor Wenghe Dakar

Dormitorul – spatiul intimitatii si relaxarii noastre, locul unde evadam din cotidian. Ca orice spatiu din casa ta, dormitorul necesita o atentie deosebita. Dormitorul este locul in care dormim, dar, in egala masura si locul in care ne pastram o parte din haine.  


 Atunci cand dimensiunile dormitorului sunt generoase, problema depozitarii hainelor se poate rezolva cu ajutorul unui dressing. Acesta poate fi stilizat in orice mod, pentru a arata cat mai bine in dormitor. In aceste cazuri specialistii Yulmob va vor sta la dispozitie pentru o compartimentare cat mai eficienta a acestora.







Mobila Dormitor Alb Negru

Dormitorul este conceput sa ofere o atmosfera foarte comoda si relaxanta,dar si zona destinata depozitarii.Aceasta camera se transforma intr-un spatiu intim plin cu accesoriile si obiectele care ne reprezinta. Nuantele alese si predominanta albului se inscriu in linia de feminitate ca si design-ul patului unul foarte elegant.


 Noptierele suspendate dau o nota de simplitate si eleganta. Mobila de dormitor este alcatuita din corpuri modulare realizate din MDF Vopsit Lucios Negru-Alb cu sertare silentioase BLUM.


  Patul tapitat cu Piele Ecologica Alba cu somiera rabatabila.Intreg ansamblul de corpuri formeaza un spatiu curat vizual. Pentru a nu da gres din punct de vedere estetic jocul dintre Alb si Negru este unul favorabil. Apelati cu mare incredere la designerul Yulmob pentru ca ideile dumnevoastra sa prinda viata.










Pat rabatabil Grazia

Armonia dintre un spatiu de relaxare si de depozitare a lucrurilor personale este un element definitoriu pentru aceasta camera. Mobilierul de dormitor modern este foarte la moda in zilele noastre. Pentru a fi in pas cu moda, puteti realiza un amestec din piese de mobilier contemporane creand astfel un stil electic, imbietor, puteti mixa traditionalul cu stilul contemporan si, de ce nu, obiecte vechi de decor. Pentru a gasi combinatia perfecta pentru dormitorul dvs aveti nevoie catorva trucuri pe care le puteti obtine apeland la specialistii nostri.


 Datorita faptului ca producem doar mobila la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de dormitor produsa de marile companii din domeniu cu costuri pe masura dar si o alternativa pentru dormitoarele de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Specialistii nostrii vor veni in intampinarea nevoii dumneavoastre de a amenaja cat mai practic si placut spatiul din dormitor si va vor propune cele mai eficiente solutii pentru realizarea mobilei de dormitor de care aveti nevoie.


Mobila Dressing 2 usi Glisante

Pe langa un pat comfortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea  o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata.  Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer. Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti. Designerii Yulmob beneficiaza de o experienta vasta in domeniul mobilei la comanda, asigurand comfortul si intimitatea dumneavoastra.