Monday, December 8, 2014

Mobil Bucatarie Negru Lucios

O gamă de soluţii inovatoare pentru starea de spirit, o bucătărie, care răspunde cu succes la noi ritmuri ale vieţii de zi cu zi şi care satisface dorinţele pentru personalizare. O bucătărie personalizata, care are caracteristici perfecte  de conţinut şi extinde orizonturile sale în casă,creand un spatiu fara bariere in desfasurarea activitatilor in bucatarie. 

Facuta cu diferite moduri de deschidere , cu o varietate de materiale şi o gamă din cele mai recente culori mobila de bucatarie capata un aer elegant si sofisticat,dar in acelasi timp este practica.Specialistii nostri  vin in ajutorul clientului cu cele mai recente tendinte,dar si solutii care joaca rol de sprijin functional si ergonomic.

Aceasta mobila de bucatarie la comanda este dotata cu accesorii Blum.

Mobila Bucatarie Negru Lucios  este alcatuita din : Usile sunt din MDF Negru lucios infoliat in partea de jos si de sus, iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat special pentru bucatarie, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu. Accesoriile  pentru mobila provin din import Italia,Germania si Austria.


La aceasta mobila de bucatarie -sau folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri,  cos gunoi, scurgator vase. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fii : chiuveta,baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding , cuptor cu microunde, etc. fiind optionale.

No comments:

Post a Comment