Wednesday, March 4, 2015

Mobila Bucatarie MDF Infoliat Gheata Alba/Gheata Neagra

O bucatarie trebuie sa fie in pimul rand functionala altfel nu te poti bucura de frumusetea ei. Linia design-ului este una clara si eleganta axandu-se in primul rand pe un grad sporit de folosire a spatiului util. Prin bucatarie iti dai seama daca esti ordonat ca persoana, daca esti comod,ce gusturi culinare si estetice ai,ce fel de mancaruri preferi etc. Detalii ce au o importanta in viata de zi cu zi si in care se reflecta si in bucataria pe care o doresti in viitor. Toti oamenii sunt diferiti,nevoile si gusturile lor sunt diferite, in aceasta cauza si bucatariile lor vor fi diferite si create intr-un mod exclusiv adaptandu-se cerintelor fiecarui individ. O alternativa reala si practica este realizarea mobilierului la comanda astfel designerul Yulmob va veni in ajutorul dumneavoastra cu idei practice si atent gandite pentru fiecare client in parte. Persoanele care isi doresc ca timpul petrecut in bucatarie sa fie placut in mod cert veti dori ca aceasta sa fie si atractiva pe langa partea functionala.


 Linia bucatariei este una pe un singur rand ,vizibilitatea estetica este frontala. Mobilierul este realizat din MDF Infoliat nuantele Gheata Neagra si Gheata Alba cu electrocasnice incorporate marca BOSCH. Blatul de lucru este foarte generos astfel incat sa nu existe niciun incovenient din punct de vedere practic. Sugestia noastra a fost de a pozitiona plita si hota in centru pentru a creea un echilibru si pentru mai multa mobilitate. Finisajul usilor din MDF Infoliat si textura acestora rup monotonia ,reflecta un joc de umbre si lumini dand impesia de spatialitate si prospetime mai ales atunci cand zona de interes este luminata corespunzator.


 Intreaga bucatarie este accesorizata cu sisteme de amortizare marca BLUM. Partea superioara a bucatariei este atent compartimentata astfel fiecare zona de activitate isi are rolul bine stabilit .Folosirea pistoanelor pe gaz la usi ajuta la o mobilitate sporita permitand o deschidere foarte usoara si fara efort a dulapurilor. Sertarele inferioare sunt de asemenea la randul lor accesorizate cu sisteme optionale BLUEMOTION BLUM asigurand o inchidere lina si fara zgomot a sertarelor.Balamalele din Aluminiu ofera un artificiu vizual complet.


Mobila Bucatarie MDF Alb Lucios

Exista multe persoane care isi aranjeaza la inceput bucataria in mare graba si apoi, ani de-a randul, nu modifica nimic, desi lucrurile nu le sunt la indemana. De ce ai astepta cativa ani? In cateva zile poti sa iti dai seama care sunt obiectele pe care le folosesti cel mai frecvent si le poti pune in locurile cele mai accesibile.


O mobila de bucatarie special adaptata incaperii poate simplifica locul si il poate transforma intr-un spatiu accesibil si placut. Nu pierde timpul. Un designer Yulmob te va ajuta sa ai mobila de bucatarie mult visata in cateva zile.Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi sunt din MDF Alb Lucios in partea de jos si de sus, iar interiorul corpurilor modulare sunt realizate din PAL melaminat Alb titan, manere nichel lucios, canturi ABS, blat termorezistent alb mat cu sclipici special pentru bucatarie, plinta antistrop apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic ce este imbracata cu o folie din aluminiu, accesoriile pentru mobila provin din import Italia, Germania si Austria.


 La aceasta mobila de bucatarie s-au folosit accesorii Blum cum ar fi: sertare silentioase Blumotion,miscare fascinata de la deschidere pana la inchidere. Inchiderea lina si silentioasa a mobilei – in ziua de azi, majoritatea oamenilor considera acest lucru ceva necesar, atunci cand isi cumpara o noua bucatarie. Cu BLUMOTION, utilizatorii de bucatarii apreciaza acest confort in fiecare zi – pe toata durata de viata a bucatariei, Joly cu amortizare de 300 mm, inaltatoare sertar, balamale silentioase Blumotion, separator inox tacamuri, cos gunoi. Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.


 Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile cum ar fi : chiuveta inox, baterie inox, plita inox, hota mascata, cuptor inox, masina de spalat vase,frigider incorporabil 600 mm, masina de spalat rufe, etc. fiind optionale. Mobila bucatarie la comanda Bacau.