Tuesday, December 2, 2014

Mobila Bucatarie Gri Deschis

Acest mobiler de bucatarie realizat pe comanda este alcatuit din: fronturi din MDF vopsit gri deschis lucios in partea inferioara si alb lucios in partea superioara, blat de lucru 5523 RS Tassili, special creat pentru bucatarie, profil inaltator blat si plinta pentru picioare.

Aceste accesorii sunt indispensabile intr-o bucatarie, avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului. 

S-au folosit sertare si balamale cu sisteme de amortizare Blum.

Dezvoltarea acestor sisteme noi de sertare si balamale tine cont de cerintele consumatorului modern.

Daca pana nu demult se punea accentul doar pe functionalitate , acum se tine cont si de aspectele legate de confort si desgin. Bucataria este dotata cu electrocasnice incorporabile din inox TEKA.

 
Pe parcursul celor 9 ani de activitate pe piata din Romania, firma YULMOB si-a consolidat pozitia de producator de mobilier la comanda de calitate. In continuare, ne dezvoltam portofoliul cu lucrari si produse din ce in ce mai inovatoare si imbunatatim calitatea serviciilor, in concordanta cu nevoile specifice fiecaruia dintre dumneavoastra.



Prin intermediul  firmei noastre specializata in mobilier la comanda ve-ti gasi cu siguranta toate solutiile pentru a realiza un mobilier de calitate, frumos si practic.


Apeland la serviciile noastre cu siguranta nu va vom dezamagi. Va vom pune la dispozitie o gama variata de produse cum a fi­: accesorii pentru mobilier, feronerie, fronturi  MDF in 2000 de nuante etc, toate selectionate si recomandate dupa criterii de calitate, consultanta permanenta, dar nu in ultimul rand servicii profesionale. 



 Expunerea continua la informatii cu privire la tendintele in design interior, au schimbat total modalitatea de percepere si obiceiurile de cumparare ale consumatorului roman. In ziua de astazi, expresia mobilier de calitate, include in proportii aproape egale, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de vedere functional si calitatea finisarii.

Design-ul si ergonomia trebuie sa functioneze sinergetic pentru a satisface in accelasi timp atat cerintele estetice, cat si pe cele de confort in utilizare.


No comments:

Post a Comment