Tuesday, December 2, 2014

Mobila Bucatarie Verde Alb Lucios

Mobila de bucatarie pe comanda este alcatuita din fronturi din MDF infoliat verde lucios in partea de jos, iar in partea de sus MDF alb lucios, blatul de lucru este alb lucios, termorezisent special creat pentru bucatarie.

Ca si accesorii, aceasta bucatarie este echipata cu urmatoarele:scurgator vase inox cu tavita din plastic, manere scoica negru, plinta pentru mascarea picioarelor, cant ABS, sisteme pentru sertare, sisteme pentru usi. PLinta, cantul si inaltatorul pentru blat sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie.

Acestea au rolul de a proteja diferite parti ale mobilei, intrucat acestea sunt expuse in permanenta lovirii sau umiditatii excesive. 

Sertarele sunt echipate cu sisteme de amortizare marca Blum, iar in partea de regasim usi cu sisteme de inchidere si deschidere Lift cu amortizare Aventos HF.


Bucataria este echipata cu electrocasnice incorporabile marca Electrolux, plita pe gaz, cuptor electric, hota telescopica si chiuveta cu baterie din inox. No comments:

Post a Comment