Tuesday, December 2, 2014

Mobila Bucatarie Moderna Violet

Mobila de bucatarie la comanda este alcatuita din : Usi din MDF Violet lucios infoliat,  iar interiorul corpurilor  modulare sunt  realizate din PAL melaminatAlb,  manere argintii lucioase, canturi ABS, blat din Granit alb Galaxy, plinta apa, picioare din plastic dur care sunt acoperite de o plinta din plastic imbracata cu o folie din aluminiu.

Accesoriile  pentru mobila provin din  import Italia,Germania si Austria.

La aceasta mobila s-au folosit accesorii Grass  cum ar fi: sertare silentioase Nova Pro, inaltatoare sertar, balamale silentioase, lift silentios Lift Kinvaro F 20.

Usile de mobilier care se deschid in sus sunt o solutie excelenta intr-o bucatarie moderna, oricat de mare sau de mica ar fi aceasta. 


 In comparatie cu usile care se deschid in lateral, usile care se deschid in plan vertical ofera mai multa siguranta in utilizare (de exemplu, elimina riscul de a va lovi de ele daca le-ati uitat deschise) si se potrivesc mai bine exigentelor estetice moderne. separator inox tacamuri, cos gunoi, scurgator vase.


Acesta mobila de bucatarie se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului .

Mobila de bucatarie poate fi comandata cu electrocasnice incorporabile  cum ar fi : chiuveta, baterie, plita, hota, cuptor,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider incorporabil sau freestanding ,cuptor cu microunde, sau altele fiind optionale.


No comments:

Post a Comment