Tuesday, December 2, 2014

Mobila Bucatarie Bordo - Mdf Lucios

In ultimul timp bucatariile joaca un rol foarte important, nu mai sunt folosite doar pentru gatit si pentru a manca,  ci sunt utilizate si pentru adunarile sociale.

Din aceasta cauza, planificarea bucatarie cu privire la aspect si ergonomie sunt luate serios in considerare de catre designerii nostri de specialitate cu o înaltă calificare.

Atunci când vine vorba de crearea unei bucatarii la comanda designerii nostri avand peste 12 ani de experienta in proiectarea, asamblarea si montarea bucatariilor  au ca scop crearea unei bucatarii la cel mai inalt nivel si cum calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeuna rezultatul unei bucatarii de vis si ne propunem, ca orice lucrare pe care o executam, calitatea sa fie principalul nostru obiectiv.

Designul de bucătărie  ar trebui să fie unul care creează un mediu de lucru, care să ia în considerare mişcările exacte ale persoanei aflate in  bucătărie.

  Zone separate pentru vase grele pot fi atribuite în sertare cu  dimensiuni adecvate pentru aparate mici ce  pot fi proiectate în consecinţă.

Zonele potrivite şi adecvate de depozitare vă ajută să păstraţi mai organizata bucătăria. Incercati combinaţii de materiale diferite.

Combinaţia de suprafeţe din lemn, otel de sticla, aluminiu sau oţel inoxidabil şi cadre este foarte recomandata pentru decorarea bucatariei.  

 Blatul de lucru este un element mult mai supus la uzură şi acesta este motivul pentru care trebuie să fie deosebit de rezistent.

Alegeţi în condiţii de siguranţă, igienă şi de încredere mese de lucru, cu margini rotunjite.  Îmbogăţiţi-vă bucătăria cu accesorii utile care va vor usura munca.

Alegeţi dintr-o gamă largă de coşuri de deşeuri selectate (ideal pentru reciclare), colţ de bază cărucioare şi carusele, suporturi pentru sticle de vin, accesorii pentru tacâmuri şi veselă, rafturi metalice pentru unităţile de bază şi de perete, trageţi afară prize electrice şi scoateţi tăvile şi rafturi. 



No comments:

Post a Comment