Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Valencia in stofa Gri cu somiera rabatabila inclusa

Stiati ca ne petrecem o treime din viata dormind, somnul fiind cel care ne influenteaza sanatatea, cat si starea de spirit pentru ziua urmatoare. De cate ori nu v-ati trezit mai obositi decat atunci cand ati mers la culcare? Acest lucru se datoreaza atat stresului la care sunteti supusi zi de zi, dar un rol important il joaca patul impreuna cu salteaua.


Pe langa pat, care trebuie sa fie rezistent si realizat din materiale de calitate si salteaua trebuie sa fie pe masura. O saltea buna nu trebuie sa fie nici prea moale nici prea tare. Marimea saltelei trebuie sa fie suficient de mare incat sa va miscati lejer in timpul somnului. 


 Este important sa stiti cateva sfaturi utile legate de achizitionarea, intretinerea si pastrarea saltelei. In momentul achizitionarii saltelei este indicat sa testati salteaua  cam 15 minute pentru a fi convinsi de achizitia ce urmeaza sa o faceti. In ceea ce priveste durata de viata a saltelei , este indicata utilizarea somierei pentru a se aerisi si pentru evitarea producerii acarienilor.



Detalii tehnice


Patul tapitat se realizeaza pe comanda in functie de optiunile fiecarui client. Acest model de pat   este confectionat din pal hidrofugat, burete si este imbracat in totalitate in stofa gri. Textura materialului si culorile pot varia in functie de dorintele fiecarui client. Materialele disponibile sunt  ( stofa, piele naturala, piele ecologica). Patul este prevazut cu somiera rabatabila.
Dimensiune pat: Lungime- 2200, latime- 1780, inaltime -420
Dimensiune talblie : 1310x1780x70
Dimensiune saltea: 2000×1600






No comments:

Post a Comment