Saturday, October 3, 2015

Pat dehusabil Vigo in stofa Maro Inchis cu 2 perne detasabile cu somiera rabatabila inclusa

Modelul de pat prin simplitatea sa emana eleganta si cu ajutorul stofei dehusabile se creeaza un sistem foarte practic de detasare a husei in eventualitatea cazului in care se doreste schimbarea sa.
Structura intreaga a patului este realizata din Pal Hidrofugat, iar elementele ce compun patul sunt demontabile.
Sistemul de consolidare a pieselor sunt confectionate din fier ce ofera rezistenta structurala intreg ansamblului. Tapiteria din care este confectionat patul prezinta un grad mare de uzura in concluzie se poate spala cu usurinta sau se pot schimba culorile in functie de necesitatile sau preferintele clientului. 
 Deasemenea se pot combina mai multe texturi si mai multe nuante. Suplimentar se pot comanda huse separate. Pernele accesorizeaza tablia patului facandu-l mult mai atractiv si acestea se pot realiza din aceeasi gama cromatica cu cadrul patului cat si in orice combinatie de culori, texturi si stofe.

 Componentele de asamblare ale patului sunt metalice si au fost vopsite in camp electrostatic pentru o buna rezistenta in timp cat si estetic sa se prezinte corespunzator. Structura cadrului este de 70 mm.
Grosimea buretelui folosit la acest tip de pat este de 10 mm, astfel clasicile lovituri in pat devin un mit.

 Calitatea stofei din care este tapitat patul se simte la atingere si la imbinarea cusaturilor. Modelul prezinta lada de depozitare pentru a optimiza cat mai cu succes nevoia de spatiu.
Somiera metalica rabatabila este inclusa in pretul per total al patului aceasta ajuta la stabilizarea saltelei , la ventilatia ei prin dispunerea lameleleor din lemn stratificat usor flexibile si cu distante intre ele. Pistoanele pe gaz ajuta la mobilitatea sa.

Pentru ca patul sa fie usor de transportat in orice localitate fara probleme de accidentare  este proiectat pe un sistem demontabil putand fi pus pe picioare chiar de dumneavoastra prinr-un desen tehnic conceput foarte  reprezentativ ce va usureaza munca.

Descrierea Patului dehusabil Vigo:
- Pat dehusabil din Stofa G3519  Whenghe
- Pat dehusabil cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2050 x 1670 x 950
– Dimensiunile tetierei (tablie) sunt : 950 x 1670
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile


No comments:

Post a Comment