Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Alicante in Piele Ecologica Neagra cu nasturi din cristal si somiera rabatabila inclusa

Acest model de pat se remarca printr-un aspect foarte impunator dar in acelasi timp emana o eleganta si un rafinament prin modelul tabliei si butonii din cristale swarovski ce aduc o stralucire aparte.


Ca model se potriveste in dormitoarele cu tendinte moderne usor clasice asigurand un ambient deosebit si luxos in acelasi timp. Patul este tapitat in intregime in Piele Ecologica Neagra usor lucioasa de o calitate excelenta din punct de vedere estetic si structural.


 Datorita materialului din care este confectionat si anume Palul Hidrofugat ii confera patului rezistenta in timp. Consolidarea este realizata cu ajutorul elementelor din otel prinse la colturi. Utilitatea sporita este data de lada pentru depozitare.



Elementelor din otel prinse la colturi. Utilitatea sporita este data de lada pentru depozitare.
Salteaua este sustinuta de Somiera rabatabila cu pistoane pe gaz ce faciliteaza siguranta impotriva coborarilor accidentale.
Cadrul de pat cat si tablia sunt capitonate si tapitate cu eleganta impiedicand astfel loviturile dureroase de marginea patului.

 Pentru tapiterie exista o gama variata de culori, texturi si pe langa pielea ecologica se poate realiza si din piele naturala avand deasemenea o calitate superioara. Somiera este construita pe rama metalica si este prevazuta cu lamele flexibile din lemn stratificat.
Componentele patului sunt atent gandite si realizate pentru a satisface nevoile si cerintele oricarei tipologii de client.

 Descrierea Patului tapitat Alicante :
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile










No comments:

Post a Comment