Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Sevillia in piele ecologica Alba cu butoni din cristale swarovski cu somiera rabatabila inclusa

Patul tapitat Sevillia din Piele Ecologica Alba cu somiera Metalica Rabatabila inclusa emana un aer extrem de sofisticat si elegant  in acelasi timp prin stilul sau reprezentatic unitar.


Designul tabliei si modelul tapiteriei confera finete si calitate in acelasi timp. Pielea Ecologica Alba folosita este de cea mai buna calitate oferind rezistenta in timp.


 Tablia patului este realizata pe un schelet din Pal Hidrofugat de 70 mm cu insertie a buretelui de 50 mm pentru a obtine un confort sporit atat din punct de vedere functional cat si estetic in timp. Rezistenta patului este asigurata de structura cadrului tot din Pal Hidrofugat consolidat cu elemente din otel la colturi pentru stabillitate. Somiera,suportul pentru saltea este inclusa in pretul unitar al patului fiind realizata pe un cadru din metal vopsit negru in camp electrostatic prevazuta cu lamele flexibile din lemn stratificat. Patul detine lada pentru depozitare diverse obiecte casnice. Combinatia de culori a tapiteriei din Piele Ecologica este vasta putand fi realizata atat intr-o culoare uni cat si combinatii intre 2 culori.Insertiile cu cristale swarovski confera tapiteriei un plus de stralucire si rafinament. 


Toate aceste elemente decorative ac din acest tip de pat o piese de mobilier necesara in casa dumneavoastra. Se incadreaza perfect din punct de vedere functional ,ergonomic si estetic. 


Descrierea Patului tapitat Sevillia:
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile 
No comments:

Post a Comment