Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Madrid in Piele Ecologica Neagra / Beige cu butoni cristale Swarovski si somiera rabatabila inclusa

Dupa o zi agitata, oricine isi doreste cand ajunge acasa sa aiba parte de un relax total si un somn linistit si unde se poate intampla acest lucru daca nu in dormitor.


Un somn bun inseamna sanatate, de aceea incaperea cea mai importanta dintr-o locuinta o reprezinta dormitorul. In momentul cand dorim sa achizitionam mobilierul de dormitor trebuie sa avem in vedere niste aspecte legate de utilitate si estetica, acordand importanta maxima patului. Patul este piesa de mobilier esentiala, de aceea trebuie sa fie rezistent si confortabil, pentru a avea parte de odihna pe deplin.
  Patul din imagine reprezinta tiparul in care eficienta si estetica se imbina perfect pentru a crea un produs de calitate si corespunzator standardelor fiecarui client. Patul se realizeaza pe comanda in functie de dimensiunile, culorile, materialele si accesoriile dorite de client.


 Pentru a avea un somn linistit si sanatos, patul trebuie dotat cu o saltea de cea mai buna calitate, dar si o somiera pentru un rasfat complet in timpul somnului. Somiera reprezinta solutia ideala pentru valorificarea intregului spatiu de sub pat, in accelasi timp asigurand saltelei o buna circulatie a aerului, permitandu-i sa respire, impiedicand umezeala si dezvoltarea acarienior.


 Somiera este cadrul metalic cu doage de lemn stratificat pe care este asezata salteaua. Somierele pot fi simple, fixe, duble si rabatabile.  Pat tapitat modern Bacau
 Patul Madrid este un pat modern. Tablia inalta deasemenea inalta ofera sprijinul si confortul perfect. Cadrul patului este tapitat in intregime cu piele ecologica de culoare neagra. Tablia patului este accesorizata cu cristale.

  Detalii tehnice
 Patul este construit pe cadru de pal hidrofugat, imbracat in intregime cu piele ecologica. Pielea ecologica este rezistenta in timp si usor de intretinut. Patul este prevazut cu somiera rabatabila.


 Somiera este cadrul metalic pe care este asezata salteaua. Patul este asezat pe picioare de 50 mm 


 Dimensiuni pat: Lungime- 2200, latime-1780, inaltime-420, inaltimea tabliei- 1310
Dimensiune saltea -2000×1600










No comments:

Post a Comment