Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Palma in Piele Ecologica Alba / Neagra cu somiera rabatabila inclusa

Eleganta acestui model de pat este data de designul intregului ansamblu ce reuseste sa atraga oate privirile. Ofera exclusivitate si grandoare adresandu-se unui cerc de oameni ce apreciaza luxul si eleganta la cele mai inalte standarde.


Acest pat de dormitor este realizat din Piele Ecologica foarte rezistenta ce constituie o provocare in realizarea sa deoarece implica un proces de executie de mare finete.


 Toate tipurile de materiale de la piele ecologica, piele naturala si stofa sunt alese pe masura calitatii inalte. Linia pe care se merge in realizarea sa a fost una moderna astfel se poate incadra cu usurinta in dormitoare matrimoniale mari mobilate in acest stil.Rezistenta in timp este data de structura din care este facut si anume Palul Hidrofugat plus consolidarea sa cu ajutorul elementelor de colt din otel. 


 Executia cusaturilor este perfecta. Salteaua este sustinuta de un suport stabil si anume somiera care are rama din metal dublata la jumatate  si vopsita neagra in camp electrostatic cu lamele flexibile din lemn stratificat pentru a creea flexibilitate si o ventilatie corespunzatoare si necesara. Modelul detine si lada pentru depozitare diverse obiecte ce ajuta din punct de vedere organizatorial cat si estetic.
Intr-un cuvant calitatea si rafinamentul stau la baza intregului concept.

Descrierea Patului tapitat Palma:
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile
No comments:

Post a Comment