Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Mallorca in Piele Ecologica Neagra si Alba cu somiera rabatabila inclusa

Constrastele atrag in general si accentueaza diferite forme cu o indrazneala aparte. Personalitatea acestui model de pat este data de simpla combinatie intre cele doua culori plus precizia executiei cusaturilor la imbinari. Designul tabliei atrage prin cusatura, model si cromatica.


 Patul este prevazut cu sistem de ridicare (somiera) si lada pentru depozitare ce la randul ei poate fi simpla cat si compartimentata dupa cerintele clientilor.



 Datorita pistonului pe gaz  al somierei forta necesara ridicarii acesteia este minima astfel facilitand accesul foarte lejer la lada patului.



Somiera este special conceputa pentru a oferi un confort sporit fiind ajutata de lamelele flexibile din lemn stratificat sustinute pe un cadru metalic. Cadrul si tetiera ca structura sunt realizate din Pal Hidrofugat foarte rezistent plus elelmentele ce consolideaza intreg ansamblul de piese realizate din otel. 


 Tapiteria  pe langa optiunea de fata din Piele Ecologica se poate realiza din Piele Naturala cat si Stofa in diferite nuante in functie de preferinte si necesitatile clientilor.



 Descrierea Patului tapitat Mallorca:
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile





No comments:

Post a Comment