Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Malaga in Piele Ecologica Alba cu nasturi cu somiera rabatabila inclusa

Patul tapitat Bucuresti din Piele Ecologica Alba este elementul central al unui dormitor. Piesa de rezistenta trebuie sa fie din punct de vedere estetic si functional corecta. Acest model de pat prin designul tabliei atrage toate privirile si satisface in primul rand nevoia de confort.


Designul modern imbinat cu cu cel clasic al patului se potriveste atat in spatii dotate cu mobilier clasic cat si mobilier modern. Datorita sistemului cu somiera rabatabila prevazuta cu pistoane pe gaz ajuta la accesul lazii pentru depozitare diverse mult mai usor. 


 Tapiteria fiind realizata din Piele Ecologica ii confera patului o rezistenta in timp mult mai mare si se poate curata foarte usor. Curatarea materialului se poate face cu ajutorul apei si a sapunului sau folosirea unor creme special create pentru hidratarea pielii. Rezistenta patului este data de materialul din care este confectionat si anume Palul Hidrofugat plus consolidarea cadrului prin elemente din otel asigurand o stabilitate sporita. Gama cromatica a pielii ecologice variaza. Patul se poate tapita intr-o singura culoare cat si combinatii de 2 culori in functie de necesitatile si preferintele clientului.
In principiu se urmareste respectarea utilitatii acestei piese de mobilier si anume : incadrarea corecta in ansamblu camerei in care este introdus plus partea ergonomica extrem de importanta.

 Descrierea Patului tapitat Malaga :
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile

No comments:

Post a Comment