Saturday, October 3, 2015

Pat tapitat Bilbao in Piele Ecologica Neagra cu butoni cu somiera rabatabila inclusa

Tendintele in amenajare in ziua de astazi obliga designerii sa isi depaseasca limitele generand idei cat mai ingenioase si practice in acelasi timp. Modelul de pat beneficiaza de un design curat,simplu, dar in acelasi timp extrem de rafinat.


Este tapitat in totalitate in Piele Ecologica de culoare Neagra cu o rezistenta foarte mare in timp oferind o senzatie de confort sporit.
Acesta este prevazut cu o lada extrem de incapatoare pentru depozitat lenjerie. Atat designul cat si cromatica aleasa a materialului influenteaza intreg ansamblul patului. 


 Structura din care este confectionat este din Pal Hidrofugat, iar elementele de legatura si conexiune sunt realizate din otel pentru a asigura stabilitate si rezistenta in timp.


Suportul pentru saltea si anume Somiera este dublu consolidata pe o rama metalica vopsita negru in camp electrostatic. Gradul de rezistenta mai este asigurat si de lamelele flexibile din lemn stratificat a somierei aceasta fiind inclusa in pretul final al patului.

 Modelul tabliei creeaza un aer sofisticat si elegant prin insertiile butonilor din piele cat si acuratetea cusaturilor. Datorita materialelor de o calitate superioara din care este confectionat intreg conceptul patului satisface o gama variata de cerinte si clienti.



Descrierea Patului tapitat Bilbao :
- Pat tapitat Piele Ecologica
- Pat tapitat cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2200 x 1780 x 420
– Dimensiunile tetierei sunt  1310 x 1780 x 70
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile 







2 comments:

  1. pret? la dimensiuni de 160 x200?

    ReplyDelete
  2. http://www.yulmob.ro/mobila-bacau/mobila-bacau/pat-tapitat-bilbao-din-material-piele-ecologica-neagra-cu-nasturi-din-piele-si-somiera-metalica-rabatabila-inclusa/
    Aveti toate detaliile direct pe site

    ReplyDelete