Saturday, October 3, 2015

Pat dehusabil Las Palmas tapitat in stofa cu somiera rabatabila inclusa

Acest model de pat prin simplitatea sa emana eleganta si cu ajutorul stofei dehusabile se creeaza un sistem foarte practic de detasare a husei in eventualitatea cazului in care se doreste schimbarea sa.
 Alegerea patului potrivit este prioritara in amenajarea unui dormitor, dat fiind ca acesta este locul unde ne petrecem o treime din viata.
In plus, patul este menit sa ne aduca odihna si relaxarea dupa o zi incarcata si obositoare. Daca nu avem un somn odihnitor aceasta ar putea fi cauza unui pat nepotrivit.
 Un pat tapitat poate fi complet dehusabil si, in plus, prevazut cu spatiu de depozitare tapitat pe interior. Aspectul functional ne ajuta sa avem in fiecare zi nu numai un pat foarte curat, dar si o camera mai ordonata cu ajutorul spatiului generos de depozitare de sub somiera patului!
Datorita designului stofei in care este imbracat modelul de pat atrage toate privirile. Stofa moale si cu un aspect vibrant realizeaza un joc vizual impresionant. Salteaua este sustinuta de somiera rabatabila metalica u lamele din lemn stratificat de fag. 
 Dispunerea lamelelor faciliteaza ventilatia saltelei. Modelul de pat se prezinta cu lada pentru depozitare foarte incapatoare.
Picioarele patului au dimensiunea de 50 mm fiind ascunse pentru un aspect estetic unitar. Se poate accesoriza cu perne tapitate in culoarea aleasa a intregului pat cat si in contrast.

 Descrierea Patului dehusabil Las Palmas:
- Pat dehusabil din Stofa N5-1
- Pat dehusabil cadru din Pal din HDF ( Pal Hidrofugat)
- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 1600/ 2000 mm prevazuta cu pistoane pe gaz
– Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm
– Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm
– Dimensiunile patului sunt  2050 x 1670 x 950
– Dimensiunile tetierei (tablie) sunt : 950 x 1670
– Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag  si cu mecanism rabatabil prevazuta cu pistoane pe gaz
– Tesaturi  disponibile pe stofe,piele,imitatie piele, cu huse complet dehusabile


No comments:

Post a Comment