Monday, March 23, 2015

Mobilier Dressing Pal Alb cu Oglinda

Spatiul si Lumina doua cuvinte simple care inseamna totusi un rezultat dificil de atins pentru orice designer de mobila. Mobilierul de tip dressing este o reinterpretare a mai multor tipuri de mobilier cu rol de depozitare dintr-un spatiu. Pe langa rolul principal pentru care a fost creeat  aceasta piesa trebuie sa nu aglomereze spatiul in care este introdus ci sa il aeriseasca. Folosirea usilor culisante usureaza accesul in interior.
Renuntarea la bananele dulapuri de depozitare in ideea folosirii unui dressing a venit din nevoia de spatiu. Oricare din noi poseda multe articole de imbracaminte si incaltaminte cat si diverse alte obiecte ce trebuiesc depozitate corespunzator,de aceea este necesar un spatiu aerisit ,incapator,compartimentat functional dar nu in ultimul rand estetic. Echipa Yulmob va sta la dispozitie in alegerea optima a materialelor ,a designului finit cat si montajul final. Mobila de tip dressing este alcatuita dintr-un corp individual realizat din Pal Alb WST22 melaminat cantuit si incastrat in perete in doua Usi cu Rama Aluminiu si Oglinda.

 Daca va place un model, acesta isi poate pastra culoarea, textura, accesoriile, dar va fi creat pe dimensiunile din locuinta pe care o detineti dumneavoastra. Piesele de mobilier se realizeaza strict  la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.).


No comments:

Post a Comment