Monday, March 23, 2015

Dressing Compartimentare

Suntem obisnuiti in ziua de azi cu clasicile dressinguri inchise,un concept comun in marea majoritate a cazurilor dar totodata ne-ar placea sa vedem si altceva pe langa variatiile de culori,accesorii,texturi pe care proiectantii reusesc sa le aduca la modelele cu usi . Renuntarea la usile clasice este un pas foarte important din punct de vedere estetic deoarece optand la un asemenea tip de mobilier amenajarea si compartimentarea trebuie realizata in cele mai mici detalii cat si cu aranjarea imbracamintei in raft trebuie avut grija deasemenea. 


 Ca deobicei balanta intre stil si functional poate pune probleme celor ce au generat conceptul,dar in acest caz rezultatul finit este unul absolut spectaculos practic transformand o simpla camera intr-o zona utila si functionala. Compartimentarea trebuie sa  fie foarte bine organizata,materialul ales cu grija,detaliile feroneriei folosite trebuie sa puna in valoare intreg conceptul de dressing tip  camera /deschis de aceea singura solutie este ca piesele de mobilier sa fie realizate pe comanda astfel ideile dumneavoastra prind viata prin echipa Yulmob.


 Piesele de mobilier sunt realizate din PAL Alb W1000ST  cantuit cu polite glisante,bara de aluminiu,suport pentru cravate,pantaloni,curele si accesorii ,sertare silentioase marca BLUM cu pantofar incorporat cu usa din Oglinda si o compartimentare atent gandita pentru necesitatile clientului.












No comments:

Post a Comment