Monday, March 23, 2015

Mobila Living Turquize

Un living bine amenajat iti creeaza o stare de energie si bunastare. Odata ce intreg ansamblul de corpuri este bine proportionat atat conceptual cat si cromatic atunci rezultatul este unul exceptional. Cel mai mult conteaza crearea unui spatiu confortabil,aerisit si relaxant unde sa va puteti destinde cand ajungeti acasa,atunci este esential sa aveti un plan inainte de a apela la un designer Yulmob. Cele mai stresante etape sunt atunci cand trebuie eliminat tot ce nu este necesar din locuinta dumneavoastra.


 Conceptul trebuie mentinut curat si aerisit astfel asa se maximizeaza spatiul in care introduceti elementele care va definesc personalitatea.Mobilierul intruchipeaza dorinta oricarei persoane care isi doreste un astfel de living elegant si spatios.Intreg designul este unul compact bazandu-se pe lungime fapt pentru care incaperea pare mai spatioasa.

 Mobila de living este realizata din Pal W1000ST22 Alb Premium cu Usile din MDF Vopsit Lucios Turquize RAL 5021. Corpul suspendat de 1600 mm detine 2 pistoane pe gaz.Detine 5 sertare cu manere tip scoica si sertare cu sistem silentios BLUM.Dulapul de 2000×400 are 4 polite mobile din sticla de mm.






No comments:

Post a Comment