Monday, March 23, 2015

Mobila Dressing Pal Alb Striat cu Oglizi

 Cateodata lucrurile simple sunt cele mai potrivite. Folosirea albului in piesele de mobilier emana spatialitate si acuratete estetica plus creeaza o senzatie de eleganta. Ce vrea sa insemne acest lucru? Adica piesa de mobilier se integreaza cu o foarte mare usurinta intr-un spatiu de locuit mai restrans. Alegerea culorii albe poate camufla usor peretii camerei.


Introducerea Oglinzii intr-o piesa de mobilier combinata cu albul materialului creeaza o senzatie vizuala de continuitate. Compartimentarea interioara a dressingului a fost inteligent gandit pentru a putea introduce cat mai multe articole vestimentare cat si diverse obiecte casnice.


  Usile culiseaza pentru a nu avea nevoie de mult spatiu ca in cazul deschiderii usilor clasice (arc de cerc) riscand lovirea altor obiecte din jur. Culoarea discreta a materialului ales face foarte usor de asortat cu alte piese de mobilier si alte accesorii din spatiu dumneavoastra.


 Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.) in functie de necesitatile clientului.
Dressingul este incastrat in perete  cu Usi din MDF si Pal Alb Striat W1000ST22 cu Oglinda.











No comments:

Post a Comment