Thursday, February 27, 2014

Mobila Bucatarie Showroom Yulmob - Mdf Vopsit

Mobila de bucatarie este realizata din fronturi vopsite albastru lucios in partea de jos si alb lucios in partea de sus, iar interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan.


Blatul de lucru alb lucios este un blat termorezistent special creat pentru bucatarie.  
Bucatarie este echipata cu urmatoarele, in functie de preferintele clientului, acestea fiind optionale. 
Profil inaltator blat, plinta din aluminiu pentru mascarea piciorelor bucatariei, scurgator vase,  sertare cu amortizare Blum, balamale cu inchidere silentioasa Blum, joly Blum pentru corp de 300mm cu suport mirodenii cu tavite din inox, corpuri suspendate cu sistem de ridicare a usilor Aventos HF Blum.




 Acest sistem este ideal pentru dulapuri superioare mai inalte, deoarece manerul ramane usor accesibil in orice pozitie. 






Cu Aventos HF se pot realiza si corpuri la care cele doua fronturi au inaltimi inegale.


Ca  si electrocasnice s-a optat pentru cele din gama BOSCH. Hota de perete DWK06G660 din sticla neagra si inox cu design inclinat, plita pe gaz din sticla neagra de 700mm PPQ716B21E, cuptor electric si cuptor cu microunde incorporabile, chiuveta din sticla neagra si inox Expression Lux 2B 86. 

Bucatariile noastre sunt lucrate profesional avand colturile si liniile prefect imbinate din MDF vopsit.

MDF-ul vopsit prezinta o gama larga de nuante, mai exact 2000 de  nuante si culori.Bucatariile noastre prezinta sisteme de compartimentare aparte pentru a va creea dumneavoastra cele mai bune conditii de stocare si depozitare organizata. 


Vizitand showroom-ul nostru aveti posibilatatea de a va proiecta o bucatarie exact pe gustul dumneavoasta. Veniti cu idei, noi venim cu solutii.  Bucataria este locul in iti vei petrece o mare parte a timpului de aceea trebuie amenajata si conceputa in asa fel incat sa va simtiti cat mai relaxat avand toate la indemana.







No comments:

Post a Comment