Thursday, February 27, 2014

Mobila Bucatarie Verde Lamaie

Mobila de bucatarie este alcatuita din fronturi  vopsite lucios verde lamaie si alb, iar interiorul corpurilor este realizat din pal melaminat alb titan.

Blatul de lucru Quartit Negru este un blat termorezistent special creat pentru bucatarie.  Bucataria  este echipata cu urmatoarele, in functie de preferintele clientului, acestea fiind optionale.
Profil inaltator blat, plinta din aluminiu pentru mascarea piciorelor bucatariei, scurgator  vase, sertare cu amortizare Blum, balamale cu inchidere silentioasa Blum.

Un sistem de amortizare performant asigura inchiderea lina, silentioasa si constanta. Indiferent de greutate sau de puterea miscarii, nimic nu trebuie sa faca zgomot sau sa zdrangane. 

Plinta, cantul pentru blat si inaltatorul de blat sunt accesorii indispensabile intr-o bucatarie, acestea avand rolul de a proteja diverse parti ale mobilierului  predispuse  lovirii sau umiditatii  excesive, dar in acelasi timp contribuie la estetica mobilierului.

Un alt element care nu trebuie trecut cu vederea la aceasta mobila de bucatarie este peretele din sticla incorporat in mobila, denumit si Waterfall.  Waterfall este o solutie moderna, creativa si estetica de amenajare a bucatariei.




    Electrocasnicele cu care a fost dotata acesta bucatarie sunt incorporabile si sunt marca Bosch.

    Termenul de mobilier de calitate  include in zilele noastre, aspectul estetic, calitatea proiectarii din punct de       vedere functional, calitatea feroneriei, dar si calitatea finisajului. 

    Va asteptam in magazinele noastre pentru a va convinge de aceste lucruri si nu, numai. Mobila bucatarie la       comanda Bacau.





No comments:

Post a Comment